ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ανανέωσε και με Νάστο ο Φαίακας - CorfuCorner.gr
11/07/2020

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ανανέωσε και με Νάστο ο Φαίακας

Με τον 22χρονο αθλητή, Θανάση Νάστο, ανανέωσε την συνεργασία της η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φαίακα και για την επερχόμενη σαιζόν, όπως γνωστοποιεί ο σύλλογος με το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Καλή συνέχεια μαζί μας στο σπίτι σου Θανάση!!!

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Θανάση Νάστο , ο οποίος θα είναι μέλος του δυναμικού της αντρικής του ομάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021»!!!


Από την πλευρά του ο Θανάσης Νάστος δήλωσε: " Άλλη μια χρονιά στο σπίτι μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που για ακόμη μια σαιζόν θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας - οικογένειας , που αγωνίζομαι από πολύ μικρή ηλικία και μου έχει χαρίσει υπέροχες στιγμές ..!!!


Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Νίκο Ριγανά ,τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Σπύρο Περούλη καθώς και στο Δ.Σ του συλλόγου για την υπέροχη προσπάθεια που κάνουν σε τόσο δύσκολους καιρούς καθώς και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.


Εύχομαι να έχουμε μια ανταγωνιστική χρόνια μακριά από τραυματισμούς με υγεία για όλους.


Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον υπέροχο κόσμο μας που είναι πάντα στο πλευρό μας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για πολύ σύντομα ."

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
10
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Σίμωνας, Σίμων, Σίμος, Σιμώνα, Σιμόνα, Σιμωνία, Σιμώνη, Σιμωνίτσα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb