09/07/2020

Το γήπεδο του Ολύμπου το νέο «σπίτι» του Νέου 2017

Το γήπεδο του Ολύμπου, στην Καλλιθέα Καναλίων, θα χρησιμοποιεί στο εξής ως έδρα ο Νέος 2017, καθώς επήλθε σχετική συμφωνία μεταξύ των διοικήσεων του Δημοσθένη Σφήκα και του Σπύρου Κρεμόνα.


Αυτή η εξέλιξη αποτελεί πλήγμα για τους ενοικιαστές του ενωσιακού γηπέδου, Γιάννη Σφακιανάκη και Σπύρο Κουτσοκώστα, καθώς χάνουν ακόμη μια ομάδα από την οποία πληρωνόντουσαν αδρά.


Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι «γαλάζιοι»

«Ο Όλυμπος δίνει το γήπεδο για χρήση στο Νέο 2017

Με πρωτοβουλία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολύμπου Κώστα Στογιάννου και μέσα σε κλίμα σεβασμού και κατανόησης, η διοίκηση του ΑΠΣ Όλυμπος δέχθηκε την πρόταση του Νέος 2017 Κέρκυρα και συμφώνησε να χρησιμοποιήσει ο δεύτερος το γήπεδο για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.


Στην ομάδα του Νέου 2017 δόθηκε η χρήση των εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες, αφού η φιλοσοφία και των δύο πλευρών είναι να υπάρχει αρμονία στις σχέσεις και αλληλοεκτίμηση στα πλαίσια του αθλητικού ιδεώδους και της αληθινής φιλίας ανάμεσα στα μέλη των δυο διοικήσεων.


Αυτή η συμφωνία δείχνει ότι όλα όσα κατά καιρούς ακούγονται για κακές σχέσεις, δεν έχουν βάση, η διοίκηση του κ. Δ. Σφήκα και του κ. Σπ. Κρεμόνα δείχνουν το δρόμο της συναδέλφωσης και σίγουρα από αυτή τη συμφωνία μόνο κερδισμένο θα είναι το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο».

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
9
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb