03/05/2020

Κούγιας: «Ο Σαγόνιας ξεφτίλισε στην εκπομπή του τον Κάκο»!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕ Λάρισα, Αλέξης Κούγιας, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον ενός προσώπου, που το αποκαλεί «Σαγόνια», εννοώντας σαφώς τον έγκριτο δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη, που παρουσιάζει την δευτεριάτικη αθλητική εκπομπή «Η ΔΙΚΗ», στην τηλεόραση του OPEN.
Ο γνωστός ποινικολόγος, σε ένα ασυνάρτητο παραλήρημα, προσπαθεί να υπερασπιστεί τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την περιβόητη υπόθεση με το ναρκοπλοίο NOOR 1. Στο τέλος των δηλώσεών του, ο Κούγιας αναφέρει ότι ο Σαγόνιας ξεφτίλισε στην εκπομπή του τον Τάσο Κάκο, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ιδιοκτήτη μεγάλης ΠΑΕ.


Είναι προφανές ότι ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας μιλάει για το επεισόδιο που είχε λάβει χώρα στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη, στην εκπομπή που και ο ίδιος ήταν παρών, όπου είχε παρέμβει τηλεφωνικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και είχε μιλήσει πολύ απαξιωτικά και υποτιμητικά για τον παλαίμαχο Κερκυραίο ρέφερι, ο οποίος την τελευταία διετία ασκεί καθήκοντα τηλεκριτικού διαιτησίας στις αθλητικές εκπομπές του OPEN. (Για να θυμηθείτε το περιστατικό ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ).


 


Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, έχουν ως ακολούθως:

«Εκφράζω την βαθιά ικανοποίηση μου και τη δικαίωση μου για την σταθερή εν γένει στάση, πάντα με νομικά επιχειρήματα, της ΠΑΕ ΑΕΛ στα διοικητικά συμβούλια του Συνεταιρισμού, γιατί είναι η μόνη ΠΑΕ μέλος του ΔΣ της Super League η οποία δεν τιμωρήθηκε με το πρόστιμο των 30.000€ και συγχρόνως απηλλάγη και ο νόμιμος εκπρόσωπος της κ. Σωτήρης Μάρκου από το προσωπικό πρόστιμο των 10.000€, στη γνωστή υπόθεση της εκτός νόμου προσλήψεως του πρώην Προέδρου της ΕΠΟ κ. Βασίλη Γκαγκάτση στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συνεταιρισμού, που η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ χθες ανακοίνωσε.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ, παρά το ότι είμαι συνήγορος υπερασπίσεως του Βασίλη Γκαγκάτση στις εφετειακές δίκες, τις οποίες αντιμετωπίζουν ο κ. Γκαγκάτσης και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ (όλοι τους έχουν καταδικαστεί πρωτοδίκως για τα τηλεοπτικά της Εθνικής ομάδος και την Κάρτα Υγείας), δι εμού ανέπτυξε το νομικό θέμα στο ΔΣ της Super League (είναι γραμμένα όλα στα πρακτικά) και μειοψήφησε τόσο στην πρόσληψη του κ. Γκαγκάτση, όσο και στη διατήρηση του στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.
Δυστυχώς για τη δημοσιογραφική δεοντολογία ο Σαγόνιας στην ανάρτηση του λησμόνησε να το αναδείξει.
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων μου η συνέχεια των αποκαλύψεων του για τον ρόλο που έχει παίξει ο Σαγόνιας στο Koriopolis στην προσπάθεια να αθωωθούν στο δικαστήριο όλοι όσοι παραπέμφθηκαν (ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αθωωθεί με βούλευμα) θα αναδειχθεί μετά το μεσημέρι.
Από τη δε νέα εβδομάδα θα αναδειχθεί ο ρόλος του Σαγόνια στη βρώμικη παγίδευση του αυτοκινήτου του Ζωγράφου, στις ίδιες αποκαλύψεις θα αναδειχθεί και ο ρόλος των άμεσων συνεργατών για χρόνια Γιαννη Παπαδόπουλου και του αδερφικού του φίλου που κινείται στο σκοτάδι, ιδιοκτήτου της εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων Avance, Τσιακατούρα.
Όταν τελειώσουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Ζωγράφου θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις για τον βρώμικο ρόλο του Σαγόνια πάλι με τη βοήθεια των ίδιων φίλων του στη χυδαία και απάνθρωπη προσπάθεια εμπλοκής του Bαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση του Noor 1.
Θα ακολουθήσει αποκάλυψη με στοιχεία του βρώμικου ρόλου του Σαγόνια στην προσπάθεια του να εμπλέξει τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ στις κακουργηματικές ενέργειες του μάνατζερ του παίκτου, ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά και πως ο Σαγόνιας για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ιδιοκτήτου μεγάλης ΠΑΕ και του αδελφικού του φίλου Γιάννη Παπαδόπουλου, καθημερινού του συνομιλητή, αυτού που σε κάθε εκλογή ΕΠΣ είναι παρών και πλακώνεται με τον Τεβεκέλη και τον Πουρλιοτόπουλο, ξεφτίλισε την εκπομπή του τον Κάκο.
Η συνέχεια επί της οθόνης.
See you later in the afternoon.»

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
28
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb