17/03/2020

Σπ. Κουρτέσης: «Δεν ευνοεί τις ομάδες η διακοπή»

Την άποψη ότι η αναστολή των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων δεν ευνοεί τα σωματεία, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Αστέρα Πετριτή, Σπύρος Κουρτέσης, μιλώντας στο CORFUCORNER.GR.


«Κατά την γνώμη μου, η διακοπή δεν είναι ευνοϊκή για τις ομάδες. Οι διοργανώσεις είχαν μπει στην τελική τους ευθεία», μας δήλωσε αρχικά ο Πετριτιώτης παράγοντας.


Και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Εμείς, ως Αστέρας, ετοιμαζόμασταν για τους πολύ κρίσιμους αγώνες Πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα το εντός έδρας ντέρμπι-Τελικό με τον ΟΦΑΜ, καθώς και για το επαναληπτικό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Θιναλιακό. Πλέον, όμως, τόσο εμείς, όσο και οι υπόλοιπες ομάδες, βγαίνουμε εκτός ρυθμού και δεν γνωρίζουμε το πότε θα επιστρέψουμε στο γήπεδο, ούτε σε τι αγωνιστική κατάσταση θα είμαστε τότε. Όμως, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Εκείνο που πρωτεύει είναι η δημόσια υγεία. Εύχομαι κι ελπίζω να βρεθεί γρήγορα ένα φάρμακο, να ομαλοποιηθούν τα πράγματα και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».


Ο Κουρτέσης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης και της ΕΠΟ για διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων δίχως την παρουσία φιλάθλων: «Δεν μπορώ να κατανοήσω την απόφαση που πάρθηκε για να γίνονται τα παιχνίδια χωρίς κόσμο. Στην Κέρκυρα, σχεδόν όλα τα ποδοσφαιρικά γήπεδα είναι ανοικτά. Οι φίλαθλοι έχουν πρόσβαση από παντού και κατά συνέπεια δεν μπορείς ούτε να τους ελέγξεις, ούτε να τους απαγορέψεις την είσοδο».

 


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
29
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριάκος, Κυριάκης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb