14/03/2020

Σιδερόπουλος: «Προέχει η υγεία, όχι το ποδόσφαιρο»

Οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις ανεστάλησαν και οι προπονήσεις των ομάδων απαγορεύτηκαν, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Κατά συνέπεια, ο πρωτοπόρος της Α1' ΕΠΣ Κέρκυρας, ΟΦΑΜ, υποχρεώνονται σε επ' αόριστον αγωνιστική απραξία, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα σωματεία.


Σε δηλώσεις του στο CORFUCORNER.GR, ο προπονητής του «συγκροτήματος» του Αγίου Ματθαίου, Σάββας Σιδερόπουλος, επισημαίνει ότι πολύ ορθώς μπήκε... λουκέτο στα Πρωταθλήματα, ενώ καλεί όλο τον κόσμο να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των ειδικών.


«Η απόφαση για διακοπή των Πρωταθλημάτων και των προπονήσεων, κατά την γνώμη μου είναι πολύ σωστή. Είναι ένα αναγκαίο κακό. Προέχει η υγεία των συνανθρώπων μας. Το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα», μας ανέφερε ο έμπειρος Γαριτσιώτης τεχνικός.


Κατόπιν πρόσθεσε: «Επιβάλλεται να είμαστε όλοι μας πάρα πολύ προσεκτικοί. Να μείνουμε στο σπίτι μας, να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και να ακολουθούμε ευλαβικά τις οδηγίες των ειδικών. Θα πρέπει να έχουμε αυτοπειθαρχία, αυτοπροστασία και υπευθυνότητα. Από εκεί και πέρα, ελπίζω το συντομότερο δυνατό να βρεθεί το κατάλληλο εμβόλιο».


Όπως μας είπε ο Σιδερόπουλος, η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Αγίου Ματθαίου πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή και οι παίκτες ενημερώθηκαν πως θα ειδοποιηθούν για το πότε θα επιστρέψουν στο γήπεδο.


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
28
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb