06/03/2020

Σσσσσστ…, η αντιπολίτευση κοιμάται!

Στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κέρκυρας, στις 13 η Φεβρουαρίου, η πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών σωματείων του νησιού έδωσε ένα... ηχηρό χαστούκι στην Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη, καταψηφίζοντας τον Διοικητικό και τον Οικονομικό Απολογισμό. Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι από την πρώτη στιγμή η αντιπολίτευση θα εκμεταλλεύονταν το αποτέλεσμα αυτό και θα έκανε...... επανάσταση, τουναντίον το μόνο που είδαμε ήταν μία απλή ανακοινωσούλα, σε ήπιους τόνους. Από ‘κει και πέρα, τίποτα. Σιγή ιχθύος!


Η αντιπολίτευση, από την επόμενη κιόλας μέρα της Γ.Σ., όφειλε να πράξει τα αυτονόητα. Θα μπορούσε να απευθυνθεί σε δικηγόρους, σε εισαγγελείς και στην ΕΠΟ, αποσκοπώντας στην διενέργεια οικονομικού ελέγχου στην Ένωση, ώστε να αποκαλυφθούν τυχόν παρατυπίες, παραβιάσεις, ατασθαλίες ή παρανομίες. Θα μπορούσε να κινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την υποβολή πρότασης μομφής, επιδιώκοντας την πτώση της Διοίκησης Ποζίδη. Πολλά έπρεπε να κάνει η αντιπολίτευση. Τα έπραξε; Μάλλον όχι! Τρεις ολόκληρες εβδομάδες πέρασαν και δεν έχουμε δει κάποια ενέργεια. Οι άνθρωποι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου!


Όμως, «ποιά αντιπολίτευση;», θα αναρωτηθεί κανείς. Πολύ εύλογη απορία! Ας τους πάρουμε έναν-έναν: Ο Γεράσιμος Κουλούρης έχει τον νου του στις κηδείες! Από το πρωί μέχρι το βράδυ, το μόνο που τον νοιάζει είναι να προμηθεύεται κάσες και να οδηγεί τους μακαρίτες στην τελευταία τους κατοικία. Πού καιρός για αντιπολίτευση; Ο Νίκος Χρυσικόπουλος σχεδόν τα έχει παρατήσει. Από τότε που έφυγε από την ΠΑΕ Κασσιώπη, για την ακρίβεια από τότε που... κούνησε μαντήλι ο Γιώργος Λιμπάντσης, δεν τον βλέπουμε να πολυασχολείται. Οι Χρήστος Άνθης και Σπύρος Λούβρος είναι... εξαφανισμένοι! Ετοιμάζει γι' αυτούς ειδική εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη. Αμφιβάλουμε αν οι άνθρωποι θυμούνται καν ότι έχουν εκλεγεί στο Δ.Σ. της ΕΠΣΚ. Όσον αφορά τον Κώστα Σουλάνη, μιλάμε για... περιπτωσάρα! Τις κωλοτούμπες του, θα τις ζήλευαν τόσο ο Δημοσθένης Ταμπάκος, όσο και ο Λευτέρης Πετρούνιας! Την μία πηγαίνει με την μία παράταξη, την άλλη πηγαίνει με την αντίπαλη, αναλόγως με το τι τον συμφέρει. Παρόλο που πριν από τρία χρόνια είχε εκλεγεί με την αντιπολίτευση, εν τέλει προσαρτίστηκε στην πλευρά του Ποζίδη, προδίδοντας την εμπιστοσύνη των ομάδων που τον τίμησαν με την ψήφο τους.


Η αντιπολίτευση, λοιπόν , δεν έχει κάνει το καθήκον της, Δεν έχει πράξει το χρέος της. Κι αυτό, διότι αντιπολίτευση δεν υπάρχει! Και οι πέντε τους είναι σκορπισμένοι στους... πέντε ανέμους! Τα σωματεία έδωσαν σαφή εντολή στην αντιπολίτευση, αλλά τα μέλη της... χτενίζονται!


Πάντως, η ανυπαρξία της αντιπολίτευσης, κάνει ακόμη μεγαλύτερη την αποτυχία της Διοίκησης Ποζίδη, στην Γενική Συνέλευση της 13ης Φεβρουαρίου. Το προεδρείο έτρεχε μόνο του κι όμως βγήκε δεύτερο!!!

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
29
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb