04/03/2020

Ο Οδυσσέας γύρισε την πλάτη στον «Χατζούρη»!

Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κέρκυρας, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Οδυσσέας Αυλιωτών καταψήφισε τόσο τον Διοικητικό, όσο και τον Οικονομικό Απολογισμό του προεδρείου.


Για πολλά χρόνια, το συγκεκριμένο σωματείο αποτελούσε έναν από τους... στυλοβάτες των Διοικήσεων των Ανδρέα Προβατά και Παναγιώτη Ποζίδη. «Ναι σε όλα» ψήφιζε. Και ο λόγος είχε να κάνει με το γεγονός ότι στο Δ.Σ. της Ένωσης μετείχε ο Γιάννης Μουζακίτης, ο επονομαζόμενος «Χατζούρης», που σήμερα είναι εκ των Αντιπροέδρων της διοργανώτριας αρχής και ο οποίος κατέβαινε στις εκάστοτε εκλογές έχοντας την υποστήριξη του Οδυσσέα. Τώρα, όμως, ένα από τα... κάστρα της ΕΠΣΚ, έπεσε!


Τι κι αν κατά καιρούς ο Γιάννης Μουζακίτης βοήθησε την ομάδα του χωριού του, τι κι αν πολλά στελέχη του συλλόγου είναι πελάτες του στο ξυλουργείο που διαθέτει στους Αυλιώτες, τι κι αν πριν από λίγους μήνες είχε κάνει δώρο στο σωματείο, τοποθετώντας καινούργια ντουλάπια στα αποδυτήρια του γηπέδου... Ο Οδυσσέας «μαύρισε» την ανίκανη και άχρηστη Διοίκηση Ποζίδη και ουσιαστικά γύρισε την πλάτη στον «Χατζούρη», ο οποίος θα πρέπει πλέον να κάνει αγώνα για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας. Ας πρόσεχε...

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
29
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb