01/03/2020

Γιατί δεν παρεμβαίνει ο εισαγγελέας; (Νο 2)

Σε μερικούς μήνες θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της ΕΠΣ Κέρκυρας, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Όμως, οι μνήμες από τα γεγονότα του 2016, είναι ακόμα νωπές!


Όπως ακούγεται πολύ έντονα στην ποδοσφαιρική πιάτσα του νησιού, πριν από τρία χρόνια έγιναν... ομορφιές! Έπεσαν «χοντρά πακέτα»! λέγεται ότι άλλα σωματεία δωροδοκήθηκαν με χρήματα, ότι άλλα δωροδοκήθηκαν με αθλητικό υλικό, ενώ υπήρξαν και ορισμένες ομάδες που «τα πήραν» από αμφότερες τις παρατάξεις, ωστόσο ψήφισαν την μία, προκαλώντας την δυσαρέσκεια της άλλης!


Εάν κι εφόσον έχουν υπόσταση αυτές οι φήμες, τότε έχουμε να κάνουμε με έκνομες ενέργειες. Έχουμε να κάνουμε με παράνομες μεθόδους. Και απορούμε για ποιο λόγο δεν έχει παρέμβει τόσο καιρό ο εισαγγελέας. Τόσα έχουν γραφτεί και ακουστεί. Χαμπάρι δεν πήρε;


Κατά την γνώμη μας, οι εισαγγελικές αρχές του τόπου, έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, οφείλουν να διενεργήσουν προκαταρκτική έρευνα και προανάκριση, προκειμένου να διαπιστωθεί τι είχε γίνει τον Δεκέμβρη του 2016, ούτως ώστε να εξαφανιστούν οι σκιές ενόψει των επερχόμενων εκλογών και να αποθαρρυνθούν οι τυχόν επιτήδειοι. Η βρωμιά του ποδοσφαίρου θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεπλυθεί!!!

 

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
29
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb