20/02/2020

Οι αντίπαλοι που έγιναν… κολλητάρια!

Πριν από τριάμισι χρόνια, το καλοκαίρι του 2016, ο Κώστας Σουλάνης είχε αποφασίσει να αλλάξει «στρατόπεδο». Ενώ, λοιπόν, ήταν μέλος της Διοίκησης Ποζίδη στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας, έχοντας το πόστο του Ταμία, παράτησε τους «δικούς του» κι εντάχθηκε στον συνδιασμό «ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ», που υποστηρίζονταν-μεταξύ άλλων- και από τον επιχειρηματία Γιώργο Λιμπάντση, ιδιοκτήτη (τότε) της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιώπη.


Η κίνηση αυτή του κ. Σουλάνη, είχε ενοχλήσει πάρα πολύ το... δεξί χέρι του Προέδρου της Ένωσης, Γιώργο Κουλόπουλο, νυν Γενικό Γραμματέα της διοργανώτριας αρχής. Μάλιστα, ανάμεσά τους είχε δημιουργηθεί μια αντιπαλότητα και μια κόντρα.


Στις εκλογές της ΕΠΣΚ, τον Δεκέμβρη του 2016, ο Κώστας Σουλάνης δεν είχε εκλεγεί. Ωστόσο, εισήλθε στο Διοικητικό Συμβούλιο «από το παράθυρο», όπως και ο συνυποψήφιός του, Σπύρος Λούβρος, επειδή παραιτήθηκαν οι εκλεγμένοι Γιώργος Πέρρος και Νίκος Ζέρβας. Παρόλο που ο Λευκιμμιώτης παράγοντας (και πρώην διαιτητής) είχε καταταγεί 7ος στην κατανομή ψήφων στον συνδυασμό του, εν τούτοις φάνηκε πολύ τυχερός και μπήκε ανέλπιστα στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας, με την πλευρά της αντιπολίτευσης.


Όμως, λίγο καιρό αργότερα, έγινε η μεγάλη ανατροπή! Ο κ. Σουλάνης «αυτομόλησε» κι ενσωματώθηκε στην Διοίκηση Ποζίδη, προδίδοντας την ψήφο των 13 σωματείων που τον είχαν εμπιστευτεί. Η στάση του αυτή, είχε προκαλέσει τότε την πολύ έντονη δυσαρέσκεια της αντιπολίτευσης, δηλαδή των τέως «δικών του».


Η συμπεριφορά του Κώστα Σουλάνη, είχε προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, πολλούς ψιθύρους και ποικίλα σχόλια. Από την μία μέρα στην άλλη, μετατράπηκε από αντιπολιτευόμενο σε συμπολιτευόμενο, υπερψηφίζοντας όλες τις εισηγήσεις του προεδρείου και μετέχοντας στις Επιτροπές που κατάρτιζε ο Παναγιώτης Ποζίδης. Και όπως ήταν λογικό, με αυτή του την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, αποκαταστάθηκαν στο ακέραιο οι σχέσεις του με τον Γιώργο Κουλόπουλο.


Και όχι μόνο αυτό, αλλά το τελευταίο διάστημα πήγαμε από το ένα άκρο στο εντελώς αντίθετο! Οι πρώην «εχθροί», τώρα πια έχουν γίνει... κολλητάρια! Συνέχεια μαζί εμφανίζονται, σαν τους... Χιώτες! Π.χ. το προηγούμενο Σάββατο, το... ντουέτο Σουλάνης - Κουλόπουλος παραβρέθηκε στο γήπεδο του Σκριπερού και παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Αστέρας Λιαπάδων - ΟΦΑΜ, ενώ στο... καπάκι οι δύο παράγοντες «πετάχτηκαν» στα κανάλια και είδαν το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού Όλυμπος - Νέος 2017. Την επόμενη μέρα (Κυριακή) πήγαν στην Αχαράβη και παρακολούθησαν το Θιναλιακός - ΑΕ Λευκίμμης. Επίσης, χθες Τετάρτη ταξίδεψαν στην Λάρισα για τους αγώνες των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΚ.


Συμπεραίνουμε ότι οι κοινές δημόσιες εξορμήσεις των δύο συγκεκριμένων κυρίων, αυξήθηκαν μετά την... κατραπακιά που έφαγε το προεδρείο της Ένωσης στην Γενική Συνέλευση της 13ης Φεβρουαρίου. Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα; Ότι το ποδόσφαιρο, το συμφέρον και η αποτυχία, ενώνουν!!!

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
29
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb