15/02/2020

Κομπλεξισμός!

Παρατηρώντας τα αποτελέσματα του φετινού Πρωταθλήματος της Β' τοπικής Κατηγορίας, διαπιστώνουμε πως υπάρχουν δύο πολύ μεγάλα σκορ. Το Άρης Μέσης - ΑΟ Σιναράδων 10-0 και το Άρης Μέσης - Κεραυνός Δραγωτινών 11-2.


Μωρέ μπράάάάάβο... Φοβερή ομάδα αυτός ο Άρης Μέσης! Σαν να λέμε, είναι κάτι μεταξύ Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ και Γιουβέντους!


Αλήθεια, όμως, τι εστί... Άρης Μέσης; Πρόκειται για ένα σωματείο, τις τύχες του οποίου ανέλαβε τον περασμένο Ιούλιο ο Ιωάννης Σφακιανάκης, δίνοντάς του την ονομασία «ΑΟΚ Κανονιού», παρόλο που δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την τροποποίηση της επωνυμίας του. Στόχος του συγκεκριμένου συλλόγου, σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδοθεί, ήταν -λέει- να αξιοποιηθούν σ' αυτόν τα παιδιά της Ακαδημίας ΠΑΟ Σφακιανάκης. Σήμερα ωστόσο, δηλαδή 7 μήνες από τότε, διαπιστώνουμε ότι στην ομάδα αγωνίζονται ένα τσούρμο 40ρηδες και αλλοδαποί ποδοσφαιριστές! Άρα, υπάρχει ασυνέπεια σ' αυτά που έγραφαν το καλοκαίρι...


Τέλος πάντων, όταν παίζεις με αντιπάλους ομάδες που είναι πολύ αδύναμες, που είναι υπό διάλυση και οι οποίες με τρομερή δυσκολία συμπληρώνουν εντεκάδα, αλλά εσύ τις «φορτώνεις» με δέκα και έντεκα γκολ, τότε αυτό δεν συνιστά επιτυχία. Λέγεται ψευτομαγκιά και υποκρύπτει κόμπλεξ!

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
29
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb