09/02/2020

Θεοδοσιάδης: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

Εμφανώς απογοητευμένος από την «βαριά» ήττα του ΑΟ Κασσιώπη με 4-0 από τον Α.Ο Χανιά, εμφανίστηκε ο Νίκος Θεοδοσιάδης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετα την λήξη του αγώνα στο γήπεδο των Περιβολίων, επισημαίνοντας - μεταξύ άλλων- ότι η ομάδα του υπέπεσε σε παιδαριώδη λάθη στο πρώτο ημίχρονο.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «Φαιάκων»:


«Συγχαρητήρια στην ομάδα των Χανίων για τη δίκαιη νίκη. Νομίζω ότι πληρώσαμε το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Σε καμιά στιγμή δεν μπήκαμε στο παιχνίδι και δεν κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει σχετικά.


Ξέραμε ότι είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε μια πολύ έμπειρη και πολύ ποιοτική ομάδα. Επειδή κιόλας έχω δει όλες τις ομάδες, η ομάδα των Χανίων είναι μία από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή όσον αφορά την αγωνιστική της φόρμα.


Για μας, δεν αποτελεί δικαιολογία ότι έπαιξαν σήμερα έξι καινούριοι ποδοσφαιριστές, σίγουρα θέλει χρόνο και δουλειά ν' αφομοιώσουν αυτά που ζητάω, αλλά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε παιδαριώδη λάθη, τα οποία ένας ποιοτικός και έμπειρος αντίπαλος τα εκμεταλλεύεται κι έτσι βγαίνεις εντελώς έξω από το παιχνίδι.


Στο δεύτερο ημίχρονο μετά τις αλλαγές που κάναμε και την αλλαγή που είχαμε στο σχηματισμό μας βελτιώσαμε λίγο την εικόνα μας, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, αλλά όταν ένα παιχνίδι έχει γίνει ήδη 3-0 καταλαβαίνετε ότι κατεβάζει και ο αντίπαλος το ρυθμό.


Το ζητούμενο για μας από ‘δω και πέρα είναι να δουλέψουμε, αφού έχουμε τελειώσει και με την προσθήκη των καινούριων παικτών -θέλουμε να επιστρέψουν και οι τραυματίες- να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος και μέχρι το τέλος με αξιοπρέπεια και όπως αρμόζει στην ιστορία αυτής της ομάδας».


Για την επόμενη μέρα του συλλόγου: «Εμείς θέλουμε εάν μπορέσουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία να χτίσουμε κάτι πολύ καλό για του χρόνου. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με νεαρά παιδιά, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Το θέμα είναι σε βάθος χρόνου να δημιουργηθεί και πάλι μια καλή ομάδα η οποία θα μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2. Αυτός είναι ο στόχος και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Η βασική μας προϋπόθεση είναι να τελειώσουμε τώρα τη χρονιά με αξιοπρέπεια και να γίνουμε ανταγωνιστικοί».

 

 Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
28
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb