27/01/2020

Π. Πανδής: «Φεύγω με ήσυχη την συνείδησή μου»

Μετά από συνεργασία σχεδόν δυόμισι μηνών, ο Πέτρος Πανδής από χθες Κυριακή (26/1) το βράδυ αποτελεί παρελθόν για την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Κάβου. Κάτι το οποίο το CORFUCORNER.GR είχε προαναγγείλει σε ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.


Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, ο 47χρονος προπονητής - γυμναστής επισήμανε τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της θητείας του στο σωματείο.


«Ήταν για μένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία, που μόνο ευχάριστη δεν θα την χαρακτήριζα», μας είπε αρχικά ο Πανδής. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Το ρόστερ της ομάδας ήταν ελλιπέστατο και στους αγώνες ίσα-ίσα που συμπληρώναμε εντεκάδα. Σταδιακά, το τελευταίο διάστημα, ο ένας παίκτης αποχωρούσε μετά τον άλλον και φτάσαμε στο σημείο να ματαιώνεται η προπόνηση, επειδή στο γήπεδο υπήρχαν μόλις 6-7 παιδιά. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, δεν είναι δυνατό να δουλέψεις όπως θέλεις, δεν είναι δυνατό να εφαρμόσεις το πλάνο που θέλεις στις προπονήσεις και στα παιχνίδια».


Στο τέλος, ο Λευκιμμιώτης τεχνικός ανέφερε: «Προσωπικά, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα κι έχω ήσυχη την συνείδησή μου. Φεύγω σαν φίλος και θα είμαι κοντά στην ομάδα οποτε χρειαστεί την βοήθειά μου».


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
29
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριάκος, Κυριάκης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb