26/01/2020

Καταστρατήγηση των κανονισμών καταγγέλλει ο Κάβος!

Την έντονη δυσαρέσκειά της, προς την ΕΠΣ Κέρκυρας εκφράζει η διοίκηση του ΑΟ Κάβου, μέσω ανάρτησής της στην ιστοσελίδα της ομάδας στο facebook, για την ποινή που επέβαλε η Ένωση στον αρχηγό της ομάδας, Θεόφιλο Πανδή (μια αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 10 ευρώ), επειδή δεν υπέγραψε έγκαιρα το φύλλο αγώνα, ενώ - μεταξύ άλλων- γίνεται λόγος για καταστρατήγηση όλων των κανονισμών!


Παραθέτουμε το σχετικό κείμενο:

 

«Κύριοι πραγματικά έχετε ξεπεράσει τον εαυτό σας και έχουμε μεγάλη περιέργεια τι άλλο θα σκεφτείτε, σε συνεργασία πάντα με τους δικούς σας ανθρώπους, για να μας τιμωρήσετε!

Χθες το βράδυ ενημερωθήκαμε για την τιμωρία του αρχηγού της ομάδας μας για μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο, επειδή καθυστέρησε 5 ολόκληρα λεπτά να υπογράψει το φύλλο αγώνα και ο διαιτητής Κορακιανίτης τα μάζεψε και έφυγε να πιει τον καφέ του με ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας στον τελευταίο αγώνα μας. Ένα φύλλο αγώνα το οποίο ποτέ δεν παραλάβαμε, για το οποίο ποτέ δεν κληθήκαμε σε απολογία και μας κοινοποιήθηκε 16 ώρες πριν το επόμενο παιχνίδι μας, στερώντας μας τη δυνατότητα ένστασης κατά της απόφασης.


Συμμεριζόμαστε την αγωνία που έχετε να σωθούν οι ομάδες που πρέπει, αλλά επειδή εμείς είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι σε όσους βοηθάνε με το υστέρημά τους για να συντηρηθεί αυτή η ομάδα, θα εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούμε νομικά κατά του διαιτητή Κορακιανίτη, ο οποίος θυμίζουμε ότι πέρυσι εξαφάνισε την κατάσταση υγείας της ομάδας μας με αποτέλεσμα την τιμωρία μας, και να καταγγείλουμε τα γεγονότα απευθείας στην ΕΠΟ καθώς έχουν καταστρατηγηθει όλοι οι κανονισμοί σε αυτό το δύσμοιρο Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο!


Υ.Γ. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε απόσπασμα από την παράγραφο 12 του άρθρου 16 του ΚΑΠ που αφορά το φύλλο αγώνα, το οποίο αναφέρει ότι για οποιαδήποτε άλλη παράβαση εκτός της αποβολής ποδοσφαιριστή πρέπει να υπάρχει κλήση σε απολογία"

 

.Corfu Corner Radio

Τετάρτη
30
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Στρατόνικος, Στρατονίκης, Στρατονίκιος, Στράτος, Στράτης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb