07/12/2019

Ο Κολυτάς σφυρίζει στο ΟΦΑΜ – Αστέρας Πετριτή

Τον Σπύρο Κολυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, όρισε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας για να διευθύνει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΟΦΑΜ και τον Αστέρα Πετριτή, για την 11η αγωνιστική της Α1' Κατηγορίας.


Ο σπουδαίος 33χρονος ρέφερι, πριν από λίγες μέρες επέστρεψε στο «Νησί των Φαιάκων», παίρνοντας διαιτητική μεταγραφή από την ΕΠΣ Λασιθίου στην ΕΠΣΚ και θεωρείται ως η καταλληλότερη επιλογή για να σφυρίξει σ' αυτό το πολύ μεγάλο παιχνίδι.


Βοηθοί του Κολυτά θα είναι ο Δημήτρης Κάντας (ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στην Μυτιλήνη, για επαγγελματικούς λόγους) και ο Γεράσιμος Μιχαλάς.


Ο αγώνας μεταξύ ΟΦΑΜ - Αστέρα Πετριτή θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή (8/12), στις 15:00, στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Ματθαίου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ: Το εμπόριο και η επεξεργασία κρεάτων «ΖΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Παράδοση στην ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές. Η επιχείρηση, σας περιμένει στο Τρίκλινο, πλησίον της διασταύρωσης για Κομπίτσι. Τηλέφωνο: 26610-52223.


• ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ: Από τον "AΘΛHTIKO ΣYΛΛOΓO APOLLO ΚΕΡΚΥΡΑΣ". Εδρεύει στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, στα Κανάλια. Εκεί, διδάσκεται το στυλ καράτε WADO RYU, με υπεύθυνο προπονητή τον Παναγιώτη Σταθόπουλο, σε τμήματα Παίδων, Ανδρών & Γυναικών. Επίσης, ο Σύλλογος διαθέτει αίθουσες για cross training και για ενδυνάμωση αθλητών, ενώ λειτουργούν τμήματα kick boxing και hiit, καθώς και άλλα ομαδικά τμήματα. Τηλέφωνο: 26610-45319.

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
1
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ανανίας, Νίνος, Θηρεσία, Ρωμανός, Ρωμάνα, Ρωμανή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb