09/08/2019

Το μεγαλύτερο Beach tennis τουρνουά του νησιού είναι πια γεγονός.

Από τις 16-19 Αυγούστου στο γήπεδο Beach tennis στις εγκαταστάσεις του Ν.Α.Ο.Κ θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες με τον Μεγάλο Τελικό την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 18:30.


Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Νίκος Άνθης, ο οποίος θα ενημερώνει το κοινό τόσο για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, όσο και για την εξέλιξη της αναμέτρησης του μεγάλου τελικού. Επίσης τις μουσικές επιλογές για το Τουρνουά θα επιμεληθεί ο καταξιωμένος DJ του 88.8 Star FM Δημήτρης Αποστόλου.


Μια ευχάριστη νότα θα προσδώσει στο Τουρνουά η παρουσία αντιπροσωπείας παιδιών από το ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) «Ότι Αγαπώ», με σκοπό την γνωριμία των μικρών μαθητών με το άθλημα του Beach Tennis.


Χορευτική νότα στο Τουρνουά θα δώσει για άλλη μια χρονιά η καταξιωμένη Σχολή Χορού της κυρίας Νάντης Ρίζου «DanceSport DS» με τις υπέροχες μαζορέτες της.


Τέλος, φυσικοθεραπεύτρια για τις ανάγκες του μεγάλου τελικού θα είναι η δεσποινίς Σαββάτη Στεφανία, με το ''Physical Praxis"


Δήλωση για τους αγώνες του τουρνουά έκανε ο Πρόεδρος του Ν.Α.Ο. Κέρκυρας, Γιώργος Δημουλής: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω το κερκυραϊκό κοινό, για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στους αθλητικούς αγώνες του Beach Tennis, ένα τουρνουά που έχει γίνει πια θεσμός. Ο Όμιλος έχει δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο, για να προπονούνται οι αθλητές του beach tennis και στόχος είναι η προώθηση και διάδοση του αθλήματος. Καλώ τους Κερκυραίους να παρευρεθούν, καθώς το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης, σε συνδυασμό με το θέαμα των αγώνων δεν θα αφήσει κανέναν θεατή δυσαρεστημένο».


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Ρακέτες και μπαλάκια θα δίδονται από την διοργάνωση. Στο τέλος του τουρνουά θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια. Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει με 16 ταμπλό.
Συμμετοχές ζευγαριών στην Γραμματεία του Ν.Α.Ο.Κ {τηλ: 26610.30470 -698.62.57.502} καθώς και στις σελίδες της εκδήλωσης στο Facebook:
https://www.facebook.com/groups/214957222318526/
https://www.facebook.com/events/644148706084646/

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb