02/08/2019

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ο Γιάννης Τσόνας έφορος του Φαίακα

Νέα καθήκοντα ανέλαβε στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φαίακα, ο Γιάννης Τσόνας.


Συγκεκριμένα, ο36χρονος βετεράνος (πλέον) αθλητής, που μέχρι πρότινος έπαιζε ως αριστερός εξτρέμ, από τούδε και στο εξής θα είναι ο νέος έφορος του σωματείου.


Το σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου, έχει ως εξής:

«Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα Γιάννη!!!
Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της αθλητικής καριέρας του Γιάννη Τσόνα, και την ανάληψη του πολύ σημαντικού πόστου του εφόρου της αντρικής ομάδας από τον ίδιο.


Γεννημένος στις 13/06/1983, o ύψους 1,90 μ. Γιάννης αγωνιζόταν στη θέση του αριστερού εξτρέμ και αποτελεί έναν ακόμη αθλητή που βγήκε από τα σπλάχνα του συλλόγου μας ξεκινώντας το Handball το 1993 και παίζοντας έκτοτε συνεχώς με το καραβάκι στο στήθος.


Μετά από κάποια χρόνια απουσίας, επαναδραστηριοποιήθηκε όπως πολλοί άλλοι αθλητές μας το καλοκαίρι του 2015 στην ομάδα, όντας ένας ακόμα που βοήθησε στη σταθερή ανοδική της πορεία έκτοτε, ξεκινώντας από τη Β Εθνική, ξεπερνώντας παράλληλα και σοβαρό τραυματισμό που του συνέβη στο γόνατο.


Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2019 εξελέγη μέλος του νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας, αναλαμβάνοντας τη θέση του εφόρου της ανδρικής ομάδας»

 

Από την πλευρά του ο Γιάννης Τσόνας, δήλωσε τα εξής: "Μέσα από πολλές προσωπικές αλλά και ομαδικές θυσίες η ομάδα κατάφερε τον ιστορικό της στόχο να ανεβεί στην Α1 handball Premier.


Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό και ένα δύσκολο χειρουργείο με τη βοήθεια του γιατρού μας (κ.Κοντοστάνο),του φυσιοθεραπευτή μας (κ.Κουλούρη) και του προσωπικού του γυμναστηρίου FITLAB επανήλθα στην ενεργό δράση και καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Ετσι λοιπόν αποφάσισα να ολοκληρώσω την αθλητική μου καριέρα και να βοηθήσω τον σύλλογο από το πόστο του έφορου της αντρικής ομάδας και μέλος του Δ.Σ.


Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και να πετύχουμε τη παραμονή στη μεγάλη κατηγορία με τη βοήθεια του υπέροχου κόσμου που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια!!!"

 

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb