28/07/2019

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Υπεύθυνος Ακαδημιών του Φαίακα ο Κώστας Μιχαλάκης

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φαίακα, γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Μιχαλάκη, ο οποίος στο εξής θα είναι ο υπεύθυνος Ακαδημιών του σωματείου.


Ο Μιχαλάκης, που διαθέτει ένα αρκετά «μεστό» βιογραφικό, επέστρεψε στην Κέρκυρα και στην ομάδα της «καρδιάς του» έπειτα από δέκα χρόνια, με μεγαλεπίβολα σχέδια και πλάνα για τον σωστό σχεδιασμό των τμημάτων υποδομής του σωματείου.


Το σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου, έχει ως κάτωθι:


«Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Κωνσταντίνο Μιχαλάκη ως Υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου μας.


Ο Κώστας έχει ένα νέο πλάνο για την οργάνωση των ακαδημιών που περιλαμβάνει : την ανίχνευση νέων ταλέντων , σύγχρονων προπονητικών μεθόδων άσκησης και θεραπευτικής γυμναστικής καθώς και τη μελλοντική αξιοποίηση των αθλητών/τριών στις αντίστοιχες ομάδες του Ανδρικού και Γυναικείου όπως και στις Εθνικές ομάδες ,όπου τόσα χρόνια ο σύλλογος μας τροφοδοτεί .


Θα οργανώνει μια σειρά δράσεων όπως Street Handball ,Grass Handball ,Beach Handball,Summer Tournament κ.α ,καθώς και κύκλους επιμορφωτικών ημερίδων για τους γονείς και τα παιδιά με διάφορα θέματα (Αθλητικές κακώσεις ,Αθλητική Ψυχολογία ,Αθλητική Διατροφή κ.α) Οι συστάσεις για τον Κώστα είναι περιττές.


Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του συλλόγου μας, ξεκίνησε να παίζει Handball από το 2000 έως και το 2009 όπου και έφυγε για σπουδές στη Θεσσαλονίκη για να επιστρέψει σήμερα μόνιμα στο νησί μας μετά από μια δεκαετία .


Παρά τις σπουδές του τα τελευταία 4 χρόνια, ήταν ο κοντινότερος συνεργάτης του Νίκου Ριγανά στον πάγκο της αντρικής μας ομάδας και πηγαινοέρχονταν συνεχώς Θεσσαλονίκη /Κέρκυρα μέχρις ότου επετεύχθη το όνειρο της Α1 Handball Premier.


Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μιχαλάκης δήλωσε τα εξής : « Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που επιτέλους επέστρεψα μόνιμα στο νησί, θεωρώ πως είναι το κατάλληλο timing αφού και η Ανδρική ομάδα θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α1 Handball Premier στην ιστορία της και θα είναι μια ιδανική ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν το άθλημα παρακολουθώντας αγώνες υψηλού επιπέδου .


Όλα αυτά τα χρόνια περίμενα αυτή τη στιγμή, να επιστρέψω στην ομάδα της καρδιάς μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω από την μεριά μου όλα τα μέλη του νέου ΔΣ της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και έκαναν αποδεκτό αυτό το σύγχρονο Project για τις ακαδημίες μας.


Το μόνο που έχω να πω είναι πως από σήμερα ο σύλλογος μεγαλώνει ,αλλάζει σελίδα ,κοιτάμε μπροστά ,θέλουμε να φέρουμε περισσότερους γυμναστές-προπονητές (Απόφοιτους Τ.Ε.Φ.Α.Α )στο άθλημά μας ,οι οποίοι πρώτα απ´ όλα θα είναι Παιδαγωγοί και θα έχουν εμπειρία στο χώρο, Διατροφολογό , Εργοφυσιολόγο ( που ήδη η ομάδα μας έχει τον καλύτερο ) , Αθλητικό Ψυχολόγο και άλλους επιστήμονες του χώρου έτσι ώστε όλες αυτές οι ειδικότητες να συνεργάζονται μετάξι τους για την καλύτερη εκπαίδευση και ανάπτυξη των παιδιών μας.


Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας μας Σπύρο Κατσαρό οποίος όπως μάτωνε τη φανέλα εντός αγωνιστικών χωρών έτσι συνεχίζει και κάνει και τώρα από το πόστο του, ώστε να μην λείψει τίποτα και σε κανέναν , το Νίκο Ριγανά που τόσα χρόνια δίπλα του έχω κερδίσει τεράστιες χαντμπολικές εμπειρίες και όχι μόνο.


Επίσης τους δυο νέους εφόρους ακαδημιών της ομάδας μας και μέλη του Δ.Σ. Αλέκο Αυλωνίτη και Κώστα Κυπριώτη ,τους οποίους από μικρό παιδί θαύμαζα να αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδα μας και από σήμερα θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία, καθώς και τον Πέτρο Μπαρούμα, έναν από τους καλύτερους Παιδαγωγούς του νησιού, όπου μαζί θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο το Καραβάκι μας.


Καλή αρχή σε όλους μας....!!! Και από σήμερα έχει μόνο δουλειά - δουλειά - δουλειά ...!!!»Το πλήρες βιογραφικό του κ. Μιχαλάκη:


2009-2014 Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,Πτυχιακή Διατριβή : ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑ και ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΓΟΝΑΤΟΣ και βαθμός Άριστα(10)

2014-2018 Μεταπτυχιακός φοιτητής στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ και κατεύθυνση ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ με θέμα << Αλτική Ικανότητα & Αρθρική Κινητικότητα αθλητών και αθλητριών Χειροσφαίρισης ηλικίας 10-16 ετών >> και βαθμό Άριστα (9)

2015 - 2019 Πτυχιούχος Α-ΤΕΙΘ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, Πτυχιακή Διατριβή : Φυσιοθεραπευτική Αντιμετώπιση Σε Βλάβη SLAP (Ρήξη του άνω επιχείλιου χόνδρου ) και βαθμός Άριστα (10)

2019 Διδακτορικός Φοιτητής Τ.Ε.Φ.Α.Α ΣΕΡΡΩΝ

2014-2019 Απόφοιτος της σχολής ΜP BALATSINOS Fitness Consulting με Διεθνείς Πιστοποιήσεις και Εξειδικεύσεις αναγνωρισμένες από τοΥπουργείο Παιδείας | Αρ. Αδείας 2100542:
• PERSONAL TRAINER
• ELIT GROUP EXERCISE TRAINER ( Functional Training, Plyometrics , Advance Circuit &Interval Training, Body Conditioning )
• TRX Suspension Training Course (Level 1)
• TRX FORCE Suspension Training Course (Level 2)
• TRX Sports Medicine Suspension Training Course
• TRIGGER POINT PERFORMANCE - Myofascial Compression Techniques
• LEBERT EQUALIZERTM LEBERT BUDDY SYSTEM
• CROSS GYMNASTICS / HIIT / ANYMAL BODY WEIGHT / SPARTAN SGX TRAINER
• KETTLEBELLS BASIC COURSE (Level 1)
• AEROBIC & STEP AEROBIC INSTRUCTOR (Basic-Advance)
• FIGHT AEROBIC INSTRUCTOR
• AQUA FITNESS INSTRUCTOR
• MP-HEALTH COACHING FOR CHRONIC DISEASES
• PILATES INSTRUCTOR
• SPECIAL STRECHING & MOBILITY TRAINING
• HEALTH CLUB MANAGEMENT

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ
• PROPRIOCEPTIVE NEUROMUSCULAR FACILITATION (PNF) Basic Course 25-29 March 2016 & 27-31 June 2016 in Thessaloniki
• Kinesio Taping Association International ΚΤ1, 21-22/10/2017 Thessaloniki
• Introduction to DYNAMIC TAPING Course , 10/11/2018 , Thessaloniki
• Kinesio Taping Assessment Fundamental Concepts and Techniques- International ΚΤ2, 14/12/2018 Thessaloniki
• Kinesio Taping Advanced Techniques and Clinical Reasoning -International KT3 , 16 /12/2018 Thessaloniki

ΣΗΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
<<Ψυχολογική Έρευνα σε Ζητήματα Αθλητισμού & Εκπαίδευσης >> 9 -10 Δεκεμβρίου 2011 , Ψυχολογική Εταιρία Βορείου Ελλάδος
4oEΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ<>25&26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
<>
3ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ << FITNESS MEETING 2014>> 8 & 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
<>
14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος, 7-8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 , Θες/νικη
17ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής &Αθλητισμού, 4-6 Απριλίου 2014, Θες/νικη
30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 21-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
<< Συνήθεις Τραυματισμοί και πρώτες βοήθειες σε χώρους Άθλησης >>
ΑΜΕΑ : <<Γνωριμία-Εξοικείωση με άτομα με εγκεφαλική παράλυση (τετραπληγία)>> Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 Θες/νικη
4o ΔΙΕΘΝΕΣ MP FITNESS WEEKEND 21-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 , Nikopolis - Thes/niki
<<Διπλή Σταδιοδρομία αθλητών/τριων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου >> με κατεύθυνση ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ : Ειδικός Εργοφυσιολόγος και Αθλητικής Ψυχολογίας , 30/11/2015 , Θες/νικη
<< Γόνατο, Τι νέο υπάρχει, Εξελίξεις στη Διάγνωση και Αντιμετώπιση των Παθήσεων του Γόνατος >> Κέρκυρα 26-27 Φεβρουαρίου 2016
<<Άσκηση Λειτουργικής και Τρισδιάστατης Προπόνησης μέσα από την προοπτική του E.B.C. Training System >> 9 Απριλίου 2016 , Θες/νικη
<<Άθληση και Αναψυχή σε Πλαστικό Τερέν >> 9 Απριλίου 2016 , Θες/νικη
<<Οι Στατιστικές Καταγραφές - Αναλύσεις και η Αξιοποίηση τους Κατά τη διάρκεια και μετά τον Αγώνα, σε Διάφορα Αθλήματα. Θεωρία και Πράξη >> 9 Απριλίου 2016 , Θες/νικη
<< BabySwimming >> 9 Απριλίου 2016 , Θες/νικη
<<Διατάσεις και ανισορροπίες γύρω από την Λεκάνη >> 10 Απριλίου 2016 , Θες/νικη
12ου Συνέδριο Αθλητιατρικής Εταιρίας Ελλάδας 16-18 Μαρτίου 2018 στη Θες/νικη
<<Αξιολόγηση και Θεραπευτική Προσέγγιση Ωμικής Ζώνης >> 16 Φεβρουαρίου 2019 , Θες/νικη»

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Βησσαρίων, Βησσαρίωνας, Νικήτας, Νικήτη, Νικήτα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb