18/08/2018

Απέκτησε και τον Γιώργο Καζανά ο Κρόνος

Στην έβδομη σημαντική του μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Κρόνος που -όπως φαίνεται- ετοιμάζει... στο φουλ τις μηχανές του, για την κατάκτηση περίοπτης θέσης στην Γ΄ Εθνική. Το τελευταίο χρονικά απόκτημα των Αργυραδιτών ακούει στο όνομα Γιώργος Καζανάς

 

Ο 23χρονος παίκτης, που γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου του 1995, στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται τόσο στα άκρα της άμυνας, όσο και ως αμυντικός χαφ. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες «Μπέμπηδες» Ιωνίας. Το 2009 έπαιξε στο Α΄ τοπικό με τον Σμυρναϊκό και αμέσως μετά ανέβηκε Κατηγορίες, αφού αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εθνικού Νέου Αγιονερίου, τόσο στη Δ,΄ όσο και στη Γ΄ Εθνική.


Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του Καζανά, έγινε όταν φόρεσε τη φανέλα της Καβάλας, στο Πρωτάθλημα της Football League. Στη συνέχεια επέστρεψε στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου και κατοπινοί σταθμοί του ήταν ο Βατανιακός και ο ΠΑΟΚ Κουφαλίων, με τον οποίο ο Μακεδόνας μεσοαμυντικός, τα δυο τελευταία χρόνια πανηγύρισε δύο νταμπλ!

 

Το σχετικό δελτίο Τύπου του συγκροτήματος της νότιας Κέρκυρας, έχει ως εξής:

«Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν ότι ο Γιώργος Καζανάς ανήκει στην οικογένεια του Κρόνου για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.»

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
18
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb