12/07/2018

ΜΠΑΣΚΕΤ: «Αντίο» από έξη στον Φαίακα!

Από την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Φάιακα, αποχώρησαν έξι αθλητές, που δεν θα συνεχίσουν στη Β' Εθνική με το συγκρότημα του Πάνου Κοντογιάννη. Οι πέντε εξ αυτών, μάλιστα, είναι Κερκυραίοι.

 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ανδρέα Περούλη, Σπύρο Γογγάκη, Φώτη Δηλαβέρη, Σπύρο Στεργίου, Σπύρο Πάλλη και Δημήτρη Βογιατζή, για τους οποίους το σωματείο εξέδωσε τα κάτωθι ευχαριστήρια δελτία Τύπου:


-Ο ΦΑΙΑΚΑΣ ΚBC ευχαριστεί τους Περούλη Ανδρέα και Γογγάκη Σπύρο για την πολύχρονη ανεκτίμητη προσφορά τους στον σύλλογό μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή τους με υγεία.


-Ο ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΒC ευχαριστεί τον ΔΗΛΑΒΕΡΗ ΦΩΤΗ για την διαχρονικά ανεκτίμητη προσφορά του στον σύλλογο και ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία.

 

-Ο ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΒC ευχαριστεί τον Στεργίου Σπύρο για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια με υγεία στην νέα του Ομάδα.


-Ο ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΒC ευχαριστεί τον ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΗ για την συμβολή του στην πορεία ανόδου όπως και για το ήθος που επέδειξε .


-Ο ΦΑΙΑΚΑΣ Ο ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΒC ευχαριστεί τον παίχτη του ΠΑΛΛΗ ΣΠΥΡΟ για την αγωνιστική προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή του με υγεία.

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
25
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb