27/06/2018

Συνεχίζει τον… ανέκδοτο αγώνα κατά της ΕΠΟ ο Ποζίδης!

Η ΕΠΣ Κέρκυρας, δηλαδή η Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη, τον... χαβά της! Εξακολουθεί συστηματικά να τίθεται απέναντι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, κάτι το οποίο βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου!


Μια από τις εξαιρετικά δυσάρεστες επιπτώσεις της στάσης αυτής του Προέδρου της Ένωσης, είναι το... ξεκλήρισμα των αξιολογημένων ρέφερι της Κέρκυρας από τις Εθνικές Κατηγορίες! Επί ημερών Ποζίδη στην προεδρία της ΕΠΣΚ, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ «αποκεφάλισε» τους διαιτητές Νίκο Πουλημά, Κώστα Τόμπρο και Πέτρο Νικόπουλο, καθώς και τους επόπτες Τάσο Γραικό, Θωμά Βλάσση, Γιώργο Ξηρομερίτη και Γιάννη Μιχο.


Τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο, η κερκυραϊκή διαιτησία απώλεσε 7 ρέφερι από τα Εθνικά Πρωταθλήματα, στα οποία η ΕΠΣΚ κατάντησε σήμερα να έχει μόλις τρεις εκπροσώπους: τον Κώστα Γιούργα ως διαιτητή και τους Χάρη Σκορδίλη, Μάκη Μιχαλά ως βοηθούς.


Επί εποχής Ποζίδη, το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο γνωρίζει μια συνεχή κατρακύλα και μια διαρκή οπισθοπορεία, σε όλα τα επίπεδα! Η διαιτησία παραπαίει, τα σωματεία αγκομαχούν από τα οικονομικά προβλήματα, ενώ τα περισσότερα γήπεδα είναι σε απελπιστική κατάσταση! Εν τούτοις , η Διοίκηση της Ένωσης όχι μόνο δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια για να βρει λύσεις, αλλά συνεχίζει τον αγώνα της εναντίον της ΕΠΟ. Ένας αγώνας, που είναι ανένδοτος, όμως πιο πολύ είναι... ανέκδοτος, οδηγώντας αργά και σταθερά στην καταστροφή!


Αυτή η συμπεριφορά του Παναγιώτη Ποζίδη απέναντι στην ΕΠΟ, τον βλάπτει και προσωπικά! Διότι, μετά την «επίθεση» που είχε εξαπολύσει η Ένωση κατά της Ομοσπονδίας, πέρσι τον Αύγουστο, με αφορμή την καρατόμηση του Νίκου Πουλημά από τον πίνακα διαιτητών τηςSuper League, τόσο ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ, όσο και ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Κουλόπουλος, κλήθηκαν σε απολογία από την Επιτροπή Δεοντολογίας και αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της επιβολής μεγάλου χρηματικού προστίμου. Το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, θα πληρωθεί όχι από την τσέπη τους, αλλά από το υστέρημα των ομάδων!


Στη μεθαυριανή (Παρασκευή 29/6) Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, ο κ. Ποζίδης θα πάει να καταψηφίσει τους απολογισμούς και τα πεπραγμένα της Δοίκησης του Βαγγέλη Γραμμένου. Δεν σκέφτεστε, αξιότιμε Κιλκισιώτη δάσκαλε, ότι με αυτή σας την κίνηση ενδέχεται να επιδεινωθούν ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τη διαιτησία και το ποδόσφαιρο της Κέρκυρας; Καρφί δεν σας καίγεται;


Συμπερασματικά, ο... Facebook-μανής κ. Ποζίδης, επιδεικνύοντας πλήρη και προκλητική αδιαφορία σε όλους τους τομείς κι έχοντας συνδέσει το όνομά του με την «εκποίηση» του μοναδικού περιουσιακού στοιχείου της ΕΠΣ Κέρκυρας, δηλαδή του Αθλητικού Κέντρου στο Κανόνι, τείνει να εξελιχθεί στον χειρότερο και πιο αποτυχημένο Πρόεδρο, στην ιστορία της Ένωσης!!!


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ
Corfu Corner Radio

Σάββατο
25
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb