24/06/2018

Μήπως έγινε… παρασπονδία από την ΕΠΣΚ;

Πριν από λίγες εβδομάδες, το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας προκήρυξε τον διαγωνισμό για τη μίσθωση του Αθλητικού Κέντρου της Ένωσης, στο Κανόνι. Ως γνωστόν, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, κατά την εξέταση των φακέλων των υποψηφίων, το γήπεδο παραχωρήθηκε στην εταιρία «ΙΚΕ» των Κουτσοκώστα - Σφακιανάκη.


Μερικές μέρες νωρίτερα, την Τρίτη 29 Μαΐου, η ΕΠΣΚ είχε συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των σωματείων, προκειμένου να τους γνωστοποιήσει τους όρους του εν λόγω διαγωνισμού και να αποσπάσει την έγκρισή τους. Μεταξύ άλλων, στην προκήρυξη αναφέρονταν ότι το ενωσιακό γήπεδο θα δινόταν προς ενοικίαση για 9 + 3 χρόνια.


Στη συνέχεια, όμως, συνέβη κάτι που μας προκάλεσε εντύπωση. Μία εβδομάδα μετά την παράδοση του Αθλητικού Κέντρου στους Κουτσοκώστα - Σφακιανάκη, δηλαδή την Παρασκευή 15 Ιουνίου, η Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη προσκάλεσε σε συνεδρίαση τα 11 μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ, προκειμένου να εξεταστεί η πρόταση των μισθωτών του ενωσιακού γηπέδου να τους δοθεί το Αθλητικό Κέντρο για επιπλέον 6 έτη. Με 7 «ναι», 2 «παρών» και 2 απουσίες, το Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε κατά πλειοψηφία να κάνει αποδεκτό το αίτημα των ενοικιαστών.


Η απορία μας, λοιπόν, είναι η εξής: Από τη στιγμή που στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κέρκυρας στις 29 Μαΐου είχε αποφασιστεί να παραχωρηθεί το Αθλητικό Κέντρο του Κανονιού για 9 + 3 χρόνια, πώς γίνεται το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης να αποφασίζει εν τέλει να το μισθώσει για 9 + 3 + 6 χρόνια; Ερωτούμε, δηλαδή, το εξής απλό: Είναι δυνατόν, η ψήφος 7 μελών του Δ.Σ., να ακυρώνει την απόφαση της Γ.Σ. των σωματείων;


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 




Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb