24/05/2018

Θέλουν να κρατήσουν Γκαμπέτα οι Αυλιώτες

Στο... στρατόπεδο του Οδυσσέα Αυλιωτών έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, η οποία θα ξαναβρεί την ομάδα να αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Α1' Κατηγορίας. Και το ζήτημα του προπονητή, είναι μία από τις προτεραιότητες του Δ.Σ. του σωματείου της βόρειας Κέρκυρας.


Η Διοίκηση του Σπύρου Μουζακίτη («Μαρκεζίνη») φαίνεται να είναι ικανοποιημένη απόι τη δουλειά του Γιάννη Γκαμπέτα, τη σαιζόν που μόλις πέρασε. Όπως, λοιπόν, αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν πρόσφατα κι έκαναν μια πρώτη κουβέντα για το «τι μέλλει γενέσθαι».


Βάσει των πηγών μας, η συζήτηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με τους μεν Αυλιωτινούς να κάνουν πρόταση στον Γκαμπέτα για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τον δε έμπειρο Λαρισαίο τεχνικό να μην είναι αρνητικός, αλλά και να ζητάει να διευθετηθούν ορισμένα θέματα, που αφορούν κυρίως τον οργανωτικό τομέα.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδυσσέα και ο Γιάννης Γκαμπέτας, αναμένεται στις επόμενες μέρες να «κλείσουν» κι άλλο ραντεβού, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση αναφορικά με τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας τους.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δρόσος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb