18/03/2018

Αναβολή λόγω… μποφόρ στο Θιναλιακός – Κοντόκαλι!

Λόγω του πολύ δυνατού αέρα, δεν έγινε το παιχνίδι ανάμεσα στον Θιναλιακό και τον ΑΟ Κοντοκαλίου, που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί χθες Σάββατο (17/3), στο Δημοτικό γήπεδο Θιναλίου, στην Αχαράβη, για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1' τοπικής Κατηγορίας.


Στο γήπεδο παραβρέθηκαν κανονικά τόσο οι δύο ομάδες, όσο και η διαιτητική τριάδα (Κώστας Τόμπρος, Χάρης Σκορδίλης, Μάκης Μιχαλάς). Ωστόσο, φυσούσε άνεμος ο οποίος ήταν τόσο δυνατός, που είχε ξηλώσει την τέντα του κυλικείου!


Ο Τόμπρος έκανε απόπειρες να ακουμπήσει τη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο αέρας την έπαιρνε μακριά. Έτσι, ο 36χρονος ρέφερι αποφάσισε να μην τελεστεί ο αγώνας, αφού οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες.


Κατόπιν τούτου, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κέρκυρας θα ορίσει εκ νέου την ημερομηνία διεξαγωγής του ματς μεταξύ Θιναλιακού - Κοντοκαλίου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ




Corfu Corner Radio

Κυριακή
22
Ιούλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος, Μαριλένα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb