23/02/2018

Εισήγηση για πρόστιμο 5.000 ευρώ στην ΕΠΣ Κέρκυρας!

Τον περασμένο Αύγουστο, μετά την καρατόμηση του Νίκου Πουλημά από τον πίνακα διαιτητών της Super League και τον υποβιβασμό του στην Football League, η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας είχε εκδώσει ανακοίνωση εναντίον της ΕΠΟ. Η ανακοίνωση έφερε την υπογραφή του Προέδρου της Ένωσης, Παναγιώτη Ποζίδη και του Γενικού Γραμματέα, Γιώργου Κουλόπουλου.


Η κίνηση αυτή, είχε καταγγελθεί στην Ομοσπονδία από το τακτικό μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΚ, Γεράσιμο Κουλούρη (εργολάβος κηδειών), που υπάγεται στην αντιπολίτευση, καθώς και από τους Γιάννη Βλαχόπουλο, Γιάννη Μακαντάνη και Σπύρο Ασπιώτη. Αποτέλεσμα τούτου, ήταν η Ένωση να βρεθεί αντιμέτωπη με την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

 

Έτσι, έγινε προανάκριση και - όπως αναφέρουν πληροφορίες του Corfu Corner.gr - η εισηγήτρια πρότεινε την επιβολή χρηματικής ποινής ύψους 3.000 ευρώ στην ΕΠΣ Κέρκυρας και προστίμου 1.000 ευρώ σε καθέναν από τους Ποζίδη και Κουλόπουλο.


Με το ζήτημα, ασχολήθηκε το Δ.Σ της ΕΠΣΚ κατά την συνεδρίασή του χθες Πέμπτη (22/2) το απόγευμα. Το παρόν έδωσε σύσσωμη η πλειονοψηφήσασα παράταξη (Παναγιώτης Ποζίδης, Γιώργος Κουλόπουλος, Γιώργος Νάος, Χριστόδουλος Κούρκουλος, Γιάννης Μουζακίτης, Νίκη Σκλαβούνου), καθώς και τρία στελέχη της αντιπολίτευσης (Χρήστος Άνθης, Νίκος Χρυσικόπουλος, Κώστας Σουλάνης), ενώ απουσίαζαν τα μέλη της αντιπολίτευσης, Γεράσιμος Κουλούρης και Σπύρος Λούβρος.


Από ότι πληροφορηθήκαμε, κατά την χθεσινή συνεδρίαση, τα τρία παρόντα μέλη της αντιπολίτευσης συντάχθηκαν με την πλευρά της Διοίκησης Ποζίδη!!! Κάτι το οποίο είναι αξιοσημείωτο και είχε πολλά χρόνια να συμβεί.


Με απόλυτη πλειοψηφία, λοιπόν, δηλαδή με ψήφους 9-0, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε να ζητήσει από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ολιγοήμερη παράταση για την κατάθεση υπομνήματος, καθότι η προθεσμία που του είχε δοθεί εκπνέει την προσεχή Τετάρτη (28/2). Εξάλλου, δεν αποκλείεται να δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου από συμπολίτευση και αντιπολίτευση, προκειμένου να καταγγελθεί η ενέργεια Κουλούρη, ενώ αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ της ΕΠΣΚ αναφορικά με το θέμα.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
17
Ιανουάριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αντώνιος, Αντώνης, Αντώνας, Τόνης, Τόνυ, Αντωνάκος, Νάκος, Αντωνάκης, Αντωνία, Αντωνούλα, Τόνια, Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb