19/01/2018

Σπ. Κουρτέσης: «Ο Αστέρας απαιτεί σεβασμό και ισονομία»!

Η ανεκδιήγητη διαιτησία του Κώστα Γιούργα και των βοηθών του στον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα του Αστέρα Πετριτή με τον Κρόνο Αργυράδων, στο μεγάλο ντέρμπι της Α1' Κατηγορίας, προκάλεσε την πολύ έντονη δυσαρέσκεια στο «στρατόπεδο» του Αστέρα. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του σωματείου, Σπύρο Κουρτέση, δεν μας έκρυψε την πικρία και τον προβληματισμό του...


«Στο ματς με τον Κρόνο, ο Αστέρας παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Δυστυχώς, όμως, με τις υποδείξεις του διαιτητή και των βοηθών του, η ομάδα μας δεν κατέστη εφικτό να κάνει το παιχνίδι της και να πάρει το αποτέλεσμα που δικαιούνταν», δήλωσε αρχικά στο CorfuCorner.gr ο κ. Κουρτέσης. Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αστέρας τυγχάνει της αρνητικής αντιμετώπισης από πλευράς διαιτησίας και που αδικείται απ' αυτήν. Στον αμέσως προηγούμενο αγώνα μας π.χ., με τον Θιναλιακό στην Αχαράβη, που χάσαμε με 1-0, έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Φονσέκα. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις, σε προγενέστερα παιχνίδια, που οι διαιτητές δεν στάθηκαν στο ύψος τους».


Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος του συλλόγου του Πετριτή στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, απαιτώντας ισότιμη αντιμετώπιση: «Δεν ζητάμε την εύνοια κανενός. Εκείνο που απαιτούμε, είναι σεβασμός και ισόνομη μεταχείριση. Το Πρωτάθλημα πρέπει να διεξάγεται επί ίσοις όροις».


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
26
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αλφαίος, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία, Καρπός, Ψυχοσάββατο (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb