22/10/2017

Ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για καταγγελία εναντίον του Ν. Χρυσικόπουλου

Από την ΕΠΣ Κέρκυρας εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση, που αφορά καταγγελία εναντίον του Νίκου Χρυσικόπουλου, που αποτελεί τακτικό μέλος του Δ.Σ της Ένωσης, εκλεγμένο με την παράταξη της αντιπολίτευσης και που έχει την ιδιότητα του υπευθύνου των τμημάτων υποδομής του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα:


«Στο Δ.Σ της 19.10.2017 εξετάστηκε καταγγελία (υποβλήθηκε με εξώδικο στη Γραμματεία της Ένωσης) μέλους του Δ.Σ και υποψηφίων των εκλογών της Ε.Π.Σ Κέρκυρας κατά του μέλους κ. Νικόλαου Χρυσικόπουλου ότι "έχει ιδιότητες και ασκεί καθήκοντα στην ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ), που συνιστούν κωλύμματα και ασυμβίβαστα για τη διατήρηση της θέσης του ως μέλους, τακτικού μάλιστα του Δ.Σ της Ένωσης", η οποία κοινοποιήθηκε στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού.


Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας αποφάσισε, ομόφωνα, να καλέσει τους καταγγέλλοντες να προσκομίσουν τα στοιχεία που στοιχειοθετούν την καταγγελία, για την έναρξη της διαδικασίας διερεύνησής της.
Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση επιβεβαίωσης των ισχυρισμών το Δ.Σ θα προχωρήσει, όπως προβλέπεται, σε διαπιστωτική πράξη έκπτωσης του προαναφερόμενου μέλους.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Ποζίδης
Ο Γεν. Γραμματέας, Γεώργιος Κουλόπουλος».

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
21
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb