21/10/2017

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ: Την Τετάρτη 25/10 συνεχίζεται το Κρόνος- Αστέρα Πετριτή

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κέρκυρας, με απόφασή της, όρισε την ημερομηνία διεξαγωγής του διακοπέντα αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Κρόνου Αργυράδων - Αστέρας Πετριτή, για τη 2η αγωνιστική του τοπικού Κυπέλλου (Νότιος Όμιλος).

 

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, την περασμένη Τετάρτη (18/10) είχε διακοπεί στο 4ο λεπτό λόγω της πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί πέριξ του γηπέδου του Περιβολίου, ενώ θα συνεχιστεί την προσεχή Τετάρτη (25/10).Η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης έχει ως εξής:


«1. Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων ο αγώνας Κυπέλλου των σωματείων ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ-ΑΟ ΑΣΤ ΠΕΤΡΙΤΗ που διακόπηκε στο 4' λεπτό την ΤΕΤΑΡΤΗ 18.10.2017 θα διεξαχθεί για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημά του την ΤΕΤΑΡΤΗ 25.10.2017 και ώρα 15.00 στο γήπεδο ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή (αριθμός τερμάτων, αριθμός ποδοσφαιριστών), σε εφαρμογή του άρθρου 21 παρ.1Σ του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών ομάδων.
2. Ο προγραμματισμένος αγώνας Κυπέλλου της Πέμπτης 26.10.2017 μεταξύ των σωματείων ΟΦΑΜ-ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ-ΑΟ ΑΣΤ ΠΕΤΡΙΤΗ, αναβάλλεται και θα ορισθεί με νέα απόφαση της Επιτροπής.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος , Παναγιώτης Ποζίδης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιώργος Κουλόπουλος».

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
21
Ιανουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb