20/09/2017

Παραίτηση σοκ του Αρβανιτάκη από τους Περουλάδες!

Ξαφνικό θέμα προπονητή προέκυψε στον Εθνικό Περουλάδων, καθώς- όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr- ο Μπάμπης Αρβανιτάκης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της Διοίκησης.


Η εξέλιξη αυτή προκαλεί τρομερή έκπληξη, καθώς μόλις την περασμένη Κυριακή (17/9) ο 56χρονος τεχνικός κοουτσάρησε τους Περουλαδίτες στον αγώνα μπαράζ με την ΑΕ Φαιάκων, οδηγώντας την ομάδα της βόρειας Κέρκυρας στη νίκη με 1-0 και την άνοδο στην Α1΄ Κατηγορία. Δυο μέρες αργότερα δηλαδή χθες Τρίτη (19/9) το μεσημέρι, ο έμπειρος προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του, αποστέλλοντας επιστολή στο Δ.Σ.


Πάντως, για όσους είναι μέσα στα πράγματα, η αποχώρηση του Αρβανιτάκη από τον Εθνικό Περουλάδων ούτε αδικαιολόγητη είναι, ούτε έπεσε ως...κεραυνός εν αιθρία! Το λέμε αυτό, διότι - βάσει των πηγών μας- το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αρβανιτάκης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα ως προς την ομαλή τέλεση της δουλειάς του. Στις προπονήσεις λάμβαναν μέρος ελάχιστοι ποδοσφαιριστές και απουσίαζαν παντελώς οι Διοικούντες του συλλόγου, ενώ δεν υπήρξε ο απαιτούμενος μεταγραφικός προγραμματισμός. Τα ανωτέρω , άλλωστε, επισημαίνονται και στην επιστολή παραίτησης του Παξινού κόουτς.


Όπως μάθαμε, μέχρι σήμερα Τετάρτη (20/9) το βράδυ η Διοίκηση του Εθνικού δεν είχε επικοινωνήσει με τον Μπάμπη Αρβανιτάκη, κάτι το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα πως η συνεργασία των δυο πλευρών οδηγείται προφανώς σε οριστική λήξη. Χωρίς, πάντως, να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανατραπούν τα δεδομένα...

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Μάρτιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Εθνεγερσία, Ευάγγελος, Ευαγγελία, Βαγγέλης, Βαγγέλας, Βάγγος, Αγγελής, Βαγγελιώ, Βαγγελίτσα, Βαγγελή, Βαγγελίνα, Βάγγια, Λίτσα, Εύα, Κέλλυ, Λιλή, Λιλίκα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Κατά τη γνώμη σας, ο Κρόνος Αργυράδων κατακτά δίκαια τον τίτλο της Α1΄ΕΠΣ Κέρκυρας;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb