24/08/2011

Τροποποιήθηκε η προκήρυξη, δικαιώθηκε το corfucorner.gr

Πανηγυρική επιβεβαίωση του corfucorner.gr! Είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ μας (κάντε κλικ ΕΔΩ) ότι η Β' τοπική Κατηγορία είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί σε έναν Όμιλο, με 14 ομάδες, και όχι σε δύο Ομίλους που προέβλεπε η προκήρυξη της ΕΠΣ Κέρκυρας. Και όντως, πέσαμε... διάνα!

Η Ένωση τροποποίησε την προκήρυξή της, που αφορά τη Β' Κατηγορία, και πλέον το Πρωτάθλημα θα είναι ενιαίο. Επίσης, η ΕΠΣΚ γνωστοποίησε και σχετικά με τη διεξαγωγή μπαράζ για την άνοδο στην Α' Κατηγορία (ΠΑΣ Μάγια - Λύκοι), στη θέση της Ερείκουσας, κάτι το οποίο επίσης έχουμε επισημάνει σε ρεπορτάζ μας (κάντε κλικ ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κέρκυρας έχει ως ακολούθως:

«Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, στη συνεδρίασή του στις 22.8.2011, αφού έλαβε υπόψη τον αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και την ανάγκη συμπλήρωσης της Α' κατηγορίας με τον προβιβασμό μιας ομάδας, τροποποιεί το άρθρο 18 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων, ως εξής:

ΑΡΘΡΟ 18. ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ - ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο με 14 ομάδες.
Προβιβάζονται στην Α' κατηγορία απευθείας οι 4 πρώτες ομάδες με εξαίρεση την περίπτωση που δεν προβιβαστεί στη Δ' Εθνική κατηγορία ο πρωταθλητής της Α1' κατηγορίας, οπότε θα προβιβαστούν 3 ομάδες, δηλ. δεν θα προβιβαστεί το σωματείο που θα καταλάβει την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα, προβαίνει στη διόρθωση των παρ. 5 ΙΙ και ΙΙΙ του άρθρου 3 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων (που εκ παραδρομής διατυπώθηκε λανθασμένα) ως εξής:

Αν σωματείο που έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α' κατηγορία δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα αυτό ή αν για οποιοδήποτε λόγο προβιβαστεί σωματείο στην Α1' κατηγορία, τότε θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο μεταξύ των σωματείων που ηττήθηκαν στους αγώνες κατάταξης για προβιβασμό στην Α' κατηγορία, δηλ. τα σωματεία Π.Α.Σ. ΜΑΓΙΑ και Α.Ο ΛΥΚΟΙ. Αν δύο σωματεία δεν δηλώσουν συμμετοχή στην Α' κατηγορία ή αν για οποιοδήποτε λόγο προβιβαστούν στην Α1' κατηγορία, τότε προβιβάζονται και τα δύο σωματεία.
Η διάταξη αυτή ισχύει και σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις».

Χρήστος Γραμμένος

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
26
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb