20/08/2011

Αποχή Ερείκουσας, Όστριας & Θύελλας από το τοπικό

Η οικονομική κρίση έχει «χτυπήσει» για τα καλά και τον αθλητισμό, ειδικά τον ερασιτεχνικό, όπου τα σωματεία δεν έχουν πόρους από πουθενά. Τα περισσότερα καταφέρνουν να επιβιώσουν με τα... χίλια ζόρια! Άλλα, πάλι, αδυνατούν να τα φέρουν εις πέρας και αναστέλλουν τη λειτουργία τους...

Στο τοπικό ποδόσφαιρο, η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής εξέπνευσε στις 12 Αυγούστου και οι «απώλειες» στο δυναμικό της ΕΠΣ Κέρκυρας είναι τρεις. Μία από τις ομάδες που απέχουν είναι ο ΑΟ Ερείκουσα, που δεν δήλωσε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας και αποδραστηριοποιείται όσον αφορά την προσεχή σαιζόν (2011-2012). Σημειώνουμε εδώ ότι στις δύο τελευταίες περιόδους το συγκεκριμένο σωματείο είχε κατορθώσει μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια να παραμείνει στην Α' Κατηγορία , μέσα από αγώνες μπαράζ (play-out): πέρσι με τον Ολυμπιακό Μαντουκιού και τον ΑΟ Σιναράδων, και πρόπερσι με την Ομόνοια και τον Καποδίστρια.

Πέραν της Ερείκουσας, «λουκέτο» έβαλαν και δύο ομάδες της Β' Κατηγορίας: η Όστρια Αγραφών (Βόρειος Όμιλος), η οποία πέρσι υποβιβάστηκε από την Α', και η Θύελλα Γαρίτσας (Νότιος Όμιλος). Τα δύο σωματεία δεν δήλωσαν συμμετοχή και στην καινούργια σαιζόν θα απέχουν από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κέρκυρας.

Χρήστος Γραμμένος

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
26
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb