23/03/2011

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τα μπαράζ

  

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή η κανονική περίοδος στα Πρωταθλήματα της Β' τοπικής Κατηγορίας.

Τον τίτλο στον Βόρειο Όμιλο κατέκτησε το Βέλος Βελονάδων, ενώ στον Νότιο Όμιλο αναδείχθηκε Πρωταθλητής ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου. Οι δύο αυτές ομάδες προβιβάζονται απευθείας στην Α' Κατηγορία.


Συνολικά, από τη Β' Κατηγορία θα ανεβούν στην Α' τέσσερα σωματεία. Τα άλλα δύο θα προκύψουν από τους αγώνες μπαράζ.


Στην Α' Φάση των μπαράζ συμμετέχουν οι ομάδες που κατέλαβαν τις επόμενες τέσσερις θέσεις (2 έως 5) στην κατάταξη κάθε Ομίλου. Θυμίζουμε ποιες είναι αυτές και ποια η βαθμολογική θέση που κατέλαβαν.

Βόρειος Όμιλος:
2. Εθνικός Περουλάδων 33 β.
3. ΑΟ Λύκοι Νησακίου 29 β.
4. ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων 28 β.
5. Καποδίστριας Δουκάδων 21 β.

Νότιος Όμιλος:
2. ΑΟ Κάβος 32 β.
3. Κεραυνός Δραγωτινών 27 β.
4. ΠΑΣ Μάγια 24 β.
5. Ομόνοια Γαστουρίου 24 β.

Α' Φάση μπαράζ:
Στον Βόρειο Όμιλο σχηματίζονται τα ζευγάρια Εθνικός Περουλάδων - Καποδίστριας και ΑΟ Λύκοι - ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων. Το πρώτο παιχνίδι δεν θα γίνει, διότι οι δύο ομάδες στην κανονική περίοδο είχςν διαφορά μεγαλύτερη των 5 βαθμών κι επομένως ο Εθνικός Περουλάδων περνάει απευθείας στη Β' Φάση, ενώ το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει κανονικά, διότι στην κανονική περίοδο η διαφορά των δύο σωματείων ήταν μικρότερη από 5 βαθμούς.

Στον Νότιο Όμιλο σχηματίζονται τα ζευγάρια Κάβος - Ομόνοια και Κεραυνός Δραγωτινών - ΠΑΣ Μάγια. Το πρώτο παιχνίδι δεν θα γίνει, διότι οι δύο ομάδες στην κανονική περίοδο είχςν διαφορά μεγαλύτερη των 5 βαθμών κι επομένως ο Κάβος περνάει απευθείας στη Β' Φάση, ενώ το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει κανονικά, διότι στην κανονική περίοδο η διαφορά των δύο σωματείων ήταν μικρότερη από 5 βαθμούς.


Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κέρκυρας ορίστηκαν τα δύο παιχνίδια μπαράζ της Α' Φάσης. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων Β΄ κατηγορίας σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ (Α' φάση), σε εφαρμογή της προκήρυξης των πρωταθλημάτων μας:

(Βόρειος Όμιλος):
Κυριακή 27 Μαρτίου (15:30)
Γήπεδο Θιναλίου
ΑΟ Λύκοι - Κένταυρος Αρίλλα

(Νότιος Όμιλος):
Κυριακή 27 Μαρτίου (15:30)
Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης
Κεραυνός Δραγωτινών - ΠΑΣ Μάγια

Σας υπενθυμίζουμε ότι θα διεξαχθεί ένας αγώνας στην έδρα του Σωματείου που κατέλαβε ψηλότερη θέση στην βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου. Αν κερδίσει το γηπεδούχο σωματείο με οποιοδήποτε σκορ (χωρίς παράταση και πέναλτυς), τότε προβιβάζεται στην επόμενη φάση.
Αν κερδίσει το φιλοξενούμενο σωματείο ή λήξει ισόπαλος ο αγώνας τότε θα διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας (χωρίς παράταση και πέναλτυς) στο ίδιο γήπεδο (έδρα του σωματείου που κατέλαβε ψηλότερη θέση στη βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου). Στην περίπτωση αυτή νικητής αναδεικνύεται η ομάδα που συγκέντρωσε συνολικά μεγαλύτερη βαθμολογία στους 2 αγώνες. Σε περίπτωση ισοβαθμίας (δηλ. αν λήξουν και τα δύο παιχνίδια ισόπαλα ή κερδίσουν από έναν αγώνα) νικητής αναδεικνύεται η ομάδα που κατέλαβε ψηλότερη θέση στην βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου.
Ο νικητής αυτού του αγώνα προβιβάζεται στην επόμενη φάση.
Σε κάθε περίπτωση που θα απαιτηθεί επαναληπτικός αγώνας θα ορισθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Απριλίου 2011».


Χρήστος Γραμμένος
Corfu Corner Radio

Σάββατο
25
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb