08/08/2010

Β’ ΕΠΣΚ: Συγχώνευση Κένταυρου Αρίλλα & Κεραυνού Καββαδάδων

(ΣΤΗ ΦΩΤΟ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ)

    

Σε μια πολύ αξιοπρόσεκτη κίνηση αποφάσισαν να προβούν δύο ομάδες από τη Βόρεια Κέρκυρα, ο Α.Ο. Κένταυρος Αρίλλα και ο Α.Ο. Κεραυνός Καββαδάδων, οι οποίες πλέον γίνονται μία ποδοσφαιρική δύναμη, αλλάζοντας και την ονομασία τους.

  

(Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ)

  

Τα δύο αυτά σωματεία, που επρόκειτο να συμμετάσχουν στον Βόρειο Όμιλο της Β' τοπικής Κατηγορίας, αποφάσισαν να συνωθούν και να κατέλθουν στο Πρωτάθλημα ως μία ομάδα. Έτσι, ο σύλλογος των Καββαδάδων ουσιαστικά καταργείται και δεν δήλωσε συμμετοχή στις τοπικές διοργανώσεις, ενώ παραχώρησε το έμψυχο δυναμικό του σε αυτόν του Αρίλλα.

  

Το νέο σωματείο που προέκυψε από αυτή τη συνεργασία φέρει την ονομασία «Αθλητική Ένωση Αρίλλα-Καββαδάδων», έχοντας Πρόεδρο τον επιχειρηματία Σπύρο Καλούδη, ο οποίος μέχρι πέρσι προέδρευε στον Κένταυρο Αρίλλα. Μάλιστα, η Διοίκηση του καινούργιου συλλόγου έχει αποστείλει έγγραφο προς την ΕΠΣ Κέρκυρας, ζητώντας στις διοργανώσεις και τα επίσημα έγγραφα να αναφέρεται και να αναγράφεται ως Α.Ε. Αρίλλα-Καββαδάδων και όχι ως Κένταυρος Αρίλλα, ευελπιστώντας πως η διοργανώτρια αρχή θα κάνει αποδεκτό αυτό το αίτημα.

  

Το Δ.Σ. του νεοσύστατου συλλόγου προσέλαβε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έναν πολύ αξιόλογο και ικανό προπονητή, τον Γιώργο Τσικρικώνη, ο οποίος είναι άριστος γνώστης του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου. Ο 45χρονος τεχνικός αυτή τη στιγμή «διαχειρίζεται» το έμψυχο υλικό των δύο σωματείων που συγχωνεύτηκαν και θα επιδιώξει να το «δέσει» και να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα πανίσχυρο σύνολο το οποίο την καινούργια σαιζόν θα είναι σε θέση όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει στον Βόρειο Όμιλο, αλλά και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α' Κατηγορία.

  

Να αναφέρουμε, τέλος, πως η Διοίκηση του Κένταυρου Αρίλλα (ο οποίος ουσιαστικά παύει να υφίσταται ως ονομασία, μετά τη συνένωση που έγινε) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Κένταυρου, κατόπιν της συγχώνευσης που πραγματοποιήθηκε, επιθυμεί να ευχαριστήσει τους προπονητές που συνεργάστηκαν με την ομάδα κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα τον Νίκο Βραδή, που ήταν ο πρώτος τεχνικός, και τους μετέπειτα Γιώργο Δεσύλλα, Κώστα Σάββα και Σπύρο Αλαμάνο. Επίσης, το Δ.Σ. ευχαριστεί τους σπόνσορες και τους φίλους της ομάδας για τη στήριξη που της παρείχαν σε όλα αυτά τα χρόνια και τους καλεί να συμπαρασταθούν και σε τούτη τη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε για το καλό του ποδοσφαίρου της περιοχής μας».


 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
26
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb