03/07/2016

Πιθανή αποχώρηση του Αγίου Μάρκου από το τοπικό

Την καινούργια αγωνιστική περίοδο είναι πολύ πιθανό να μη δούμε στα κερκυραϊκά γήπεδα τον Ποσειδώνα Αγίου Μάρκου, ύστερα από πολυετή παρουσία του στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Κέρκυρας.


Ως γνωστόν, πριν από μερικές εβδομάδες τα Διοικητικά Συμβούλια της ΑΕ Φαιάκων και του Ποσειδώνα Αγίου Μάρκου συμφώνησαν να γίνει συνεργασία των δύο σωματείων, δια συγχώνευσης, με σκοπό την (αγωνιστική και παραγοντική) ενίσχυση της ΑΕ Φαιάκων, ούτως ώστε τη νέα σαιζόν να διεκδικήσει με αξιώσεις τον προβιβασμό της από την Α' τοπική Κατηγορία στην Α1'. Όσον αφορά τον Ποσειδώνα, που θα αποδυναμωθεί σημαντικά, υπήρχε αρχικά η σκέψη να μη δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, αλλά σ' εκείνο της Β'.


Όπως, ωστόσο, αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του CorfuCorner.gr, οι άνθρωποι των δύο προαναφερόμενων συλλόγων εξετάζουν, πλέον, πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην «κατεβάσουν» στις τοπικές διοργανώσεις την ομάδα του Αγίου Μάρκου και να την οδηγήσουν σε παύση λειτουργίας και σε αγωνιστική αδράνεια, προκειμένου να αποφύγουν τα λειτουργικά της έξοδα, αλλά και παράλληλα να αφοσιωθούν αποκλειστικά στην ΑΕ Φαιάκων.


Εάν, λοιπόν, όντως συμβεί κάτι τέτοιο, θα το δούμε στις επόμενες μέρες...


Σε περίπτωση που ο Ποσειδώνας δεν δηλώσει συμμετοχή στην Α' Κατηγορία (κάτι το οποίο είναι σχεδόν βέβαιο), τότε η ΕΠΣΚ θα ορίσει τη διεξαγωγή νοκ-άουτ αγώνα, σε ουδέτερο γήπεδο, μεταξύ του Αστέρα Σπαρτύλα και του Βέλους Βελονάδων (είναι οι ηττημένοι των περσινών play-offs της Β' Κατηγορίας) και ο νικητής θα πάρει τη θέση του σωματείου του Αγίου Μάρκου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
15
Φεβρουάριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Πάμφιλος, Παμφύλη, Παμφίλη, Σέλευκος, Σελεύκα, Σελεύκη, Σελεύκεια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb