Τη ματαίωση του Σούπερ Καπ εν μέσω… αιχμών ανακοίνωσε η ΕΠΣΚ - CorfuCorner.gr
18/09/2015

Τη ματαίωση του Σούπερ Καπ εν μέσω… αιχμών ανακοίνωσε η ΕΠΣΚ

Η ΕΠΣ Κέρκυρας ανακοίνωσε και επίσημα τη ματαίωση του φετινού Σούπερ Καπ (ή «Αγώνα Αλληλεγγύης», όπως έχει μετονομαστεί) ανάμεσα στον Αστέρα Πετριτή και τον ΟΦΑΜ, που είχε προγραμματιστεί να γίνει την προσεχή Τετάρτη (23/9).


Μάλιστα, η Διοίκηση της Ένωσης αφήνει αιχμές, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να μπει σε λογικές σκοπιμοτήτων, ούτε και να συμβιβαστεί με την ιδέα ανάδειξης της διοργάνωσης σε έναν ανταγωνισμό ικανοποίησης στόχων κάποιου σωματείου.


Όπως έχουμε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ μας, το φετινό Σούπερ Καπ δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω του ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συνεννόηση ως προς την ημερομηνία διεξαγωγής του ματς.


Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ έχει ως ακολούθως:


«Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.. Κέρκυρας αναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια αλλεπάλληλες πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του κοινωνικού χαρακτήρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στα άλλα και με διοργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.


Στις εκδηλώσεις αυτές προάγονται τα στοιχεία της κοινωνικής προσφοράς, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας και περιορίζονται ή εξαλείφονται διεργασίες ανταγωνισμού, διάκρισης και νίκης.


Τέτοια διοργάνωση αποτελεί και ο αγώνας αλληλεγγύης που καθιερώθηκε πριν λίγα χρόνια.


Φέτος εξαιτίας διαφόρων λαθών και σκοπιμοτήτων ο αγώνας αυτός δε θα διεξαχθεί.


Το Δ.Σ. εκτίμησε ότι δεν μπορεί να μπει σε λογικές σκοπιμοτήτων από όπου κι αν προέρχονται, ούτε να υποβαθμίσει μια σημαντική διοργάνωση, αλλά ούτε και να συμβιβαστεί με την ιδέα ανάδειξης της διοργάνωσης σε έναν ανταγωνισμό ικανοποίησης στόχων κάποιου σωματείου.


Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. θα αντικαταστήσει τη διοργάνωση αυτή ως προς το οικονομικό όφελος με άλλη, που με την ακτινοβολία και το επίπεδο των συμμετεχόντων θα πετύχει και τον ουσιαστικό στόχο μιας ανάλογης διοργάνωσης.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος, Ανδρέας Προβατάς
Ο Γεν. Γραμματέας, Παναγιώτης Ποζίδης».

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
26
Νοέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb