17/09/2015

Β’ ΕΠΣΚ: Οριστικά τέσσερεις Γύροι στον Νότιο Όμιλο

Ένα ακόμη ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κέρκυρας αποφάσισε το Πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Β' τοπικής Κατηγορίας να πραγματοποιηθεί σε τέσσερεις Γύρους, έναντι τριών που θα γίνουν στον Βόρειο Όμιλο.


Η απόφαση αυτή πάρθηκε με σκοπό να προεκταθεί η σαιζόν στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα και να υπάρξει αριθμητική ισορροπία ως προς τις αγωνιστικές, δεδομένου ότι ο Όμιλος του Νότου εμπεριέχει 8 ομάδες, ενώ εκείνος του Βορρά απαρτίζεται από 9.


Έτσι, στη Β' Κατηγορία της νέας αγωνιστικής περιόδου (2015-2016), στο μεν Πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου θα διεξαχθούν τέσσερεις Γύροι (7 αγωνιστικές ο καθένας, συνολικά 28 αγωνιστικές) και στο δε του Βορείου Ομίλου θα πραγματοποιηθούν τρεις Γύροι (9 αγωνιστικές έκαστος, σύνολο 27 αγωνιστικές).


Όσον αφορά τον τρόπο προβιβασμού, θα ισχύσει η ίδια διαδικασία με την περσινή. Οι Πρωταθλήτριες ομάδες κάθε Ομίλου θα ανέβουν απευθείας στην Α' Κατηγορία, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2 και 3 θα σχηματίσουν χιαστί ζευγάρια και θα αγωνιστούν στα play-offs.


Αυτές τις μέρες η Ένωση θα δημοσιοποιήσει και θα αποστείλει στα σωματεία την προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 


 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
12
Δεκέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Σπυρίδων, Σπυρίδωνας, Σπύρος, Σπυρέτος, Σπυράκης, Σπυράκος, Σπυρούλα, Σπυρέτα, Σπυρίνα, Σπυριδούλα, Σπυρίδινα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb