Η Κ17 γίμεται… Πεντάτι για να «κατέβει» στη Β’ ΕΠΣΚ - CorfuCorner.gr
01/09/2015

Η Κ17 γίμεται… Πεντάτι για να «κατέβει» στη Β’ ΕΠΣΚ

Εξελίξεις υπήρξαν τη Δευτέρα (31/8) αναφορικά με το Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας.


Οι άνθρωποι των υποδομών της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα βρήκαν το καταστατικό του σωματείου ΑΟ Πεντάτι, που είναι ανενεργές εδώ και αρκετά χρόνια, και αποφάσισαν να το ενεργοποιήσουν, με σκοπό να το χρησιμοποιήσει η εφηβική ομάδα της ΠΑΕ, η Κ17, προκειμένου να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου. Κι αυτό, επειδή η Κ17 ήταν «στον αέρα», μετά την αποβολή της «μεγάλης» ομάδας από τη Super League.


Έστω και την τελευταία κυριολεκτικά στιημή, έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες, γι' αυτό και το απόγευμα της Δευτέρας η Διοίκηση της ΕΠΣΚ ανέβαλε την κλήρωση του Νοτίου Ομίλου, ως ότου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Αντιθέτως, έγινε κανονικά η διαδικασία όσον αφορά την Α1' Κατηγορία, την Α' Κατηγορία, τον Βόρειο Όμιλο της Β' Κατηγορίας και το Κύπελλο.


Η Ένωση δείχνει να είναι θετική στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει η ομάδα Κ17 (ως «ΑΟ Πεντατίου») στο Πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου. Διότι έτσι θα υπάρξει αριθμητική ισορροπία στους δύο Ομίλους, οι οποίοι θα απαρτίζονται από 9 σωματεία έκαστος. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι ορισμένων ομάδων του Νοτίου Ομίλου έφεραν αντιρρήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Δευτέρας, γι' αυτό το λόγο και δεν πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον συγκεκριμένο Όμιλο.


Το Δ.Σ. της Ένωσης στην επόμενη συνεδρίασή του αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση για το ζήτημα και θα ορίσει και την ημερομηνία της τέλεσης της κλήρωσης του Νοτίου Ομίλου. Είτε με 9 σωματεία, είτε με 8...


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 
Corfu Corner Radio

Παρασκευή
26
Νοέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb