11/08/2015

Αποφάσισαν να αποδεχθούν την άνοδο τα Βασιλάτικα

Στο τελευταίο διάστημα, από τότε που έγινε γνωστό ότι ο ΑΟ Σιναράδων σκόπευε να αποσυρθεί από τις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας, άνοιξε ο δρόμος στον ΑΟ Βασιλάτικα για να ανεβεί από τη Β' Κατηγορία στην Α'.


Ωστόσο, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, αρχικά δεν ήταν θετικό σ' αυτή την προοπτική. Στο να κάνει δεκτό, δηλαδή, τον προβιβασμό της ομάδας, εάν ερχόταν σχετική πρόταση από την Ένωση. Κι αυτό, διότι στην Α' Κατηγορία οι αγώνες είναι περισσότεροι, ενώ θα έπρεπε να γίνει και μεταγραφική ενίσχυση, ούτως ώστε να μπορέσει το σωματείο να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό ενός Πρωταθλήματος ανωτέρου και πιο δύσκολου επιπέδου. Επομένως, το μπάτζετ θα ανέβαινε αρκετά. Και επειδή οι εποχές είναι εξαιρετικά δυσχερείς, όσον αφορά το οικονομικό, οι άνθρωποι των Βασιλάτικων προτιμούσαν να αγωνιστεί η ομάδα ξανά στη Β' Κατηγορία τη νέα σαιζόν.


Όμως, τις τελευταίες μέρες τα δεδομένα άλλαξαν. Πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας άσκησαν πίεση στη Διοίκηση να μην αφήσει να πάει χαμένη η μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται. Τελικά, έπεισαν το Δ.Σ., το οποίο συνεδρίασε και αποφάσισε να αποδεχθεί την άνοδο του σωματείου, στην περίπτωση που γίνει τέτοια πρόταση από πλευράς ΕΠΣΚ.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
26
Νοέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb