30/04/2010

ΤΟΠΙΚΟ: Άλλαξε απόφαση η ΕΠΣΚ, ματαιώνονται τα μπαράζ!

Στροφή... 180 μοιρών έκανε η ΕΠΣ Κέρκυρας σε ότι αφορά την αρχική της απόφαση να διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες της Β' Φάσης των μπαράζ για την παραμονή (play-out) σε Α1' και Α' Κατηγορία (γράφουμε σχετικά σε άλλη στήλη). Έτσι λοιπόν, με σημερινή της ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι τα ματς αυτά ματαιώνονται!

  

Στις αρχές της εβδομάδας η ΕΠΣΚ είχε αποφασίσει τνα γίνουν τα παιχνίδια της Β' Φάσης, παρότι αυτό δεν ήταν αναγκαίο, αφού η Βολίδα έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της στη Δ' Εθνική. Μάλιστα, η Ένωση είχε ορίσει για μεθαύριο Κυριακή το ματς μεταξύ Ολυμπιακού - Ποσειδώνα Αγ. Μάρκου.

  

Τα... εμπλεκό0μενα σωματεία εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, αφού από το... πουθενά και χωρίς λόγο τα υποχρέωναν να δώσουν... αχρείαστους αγώνες. Δεν μπορούσαν όμως να κάνουν διαφορετικά κι έτσι στις τελευταίες ημέρες οι προπονητές τους συγκέντρωσαν τους ποδοσφαιριστές τους για προπονήσεις, ενόψει των αγώνων.

  

Τελικά, όμως, άλλαξε η απόφαση της διοργανώτριας αρχής κι έτσι τα μπαράζ ματαιώθηκαν, κάτι που φυσικά προκάλεσε την ανακούφιση των σωματείων, αφού θα αποφύγουν την ταλαιπωρία και την... αγγαρεία!

  

Επικοινωνήσαμε σήμερα με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κέρκυρας, τον Ανδρέα Προβατά, ο οποίος προεδρεύει της Επιτροπής Πρωταθλημάτων. Μας ανέφερε πως από τη στιγμή που η Βολίδα έχει παραμείνει στη Δ' Εθνική και από πουθενά δεν προκύπτει επίσημα ότι του χρόνου δεν θα δηλώσει συμμετοχή, πήρε ο ίδιος την απόφαση, χθες Πέμπτη το απόγευμα, να ματαιωθούν τα μπαράζ της Β' Φάσης στο τοπικό. Μας είπε επίσης πως η απόφασή του αυτή πάρθηκε με τη σύμφωνη γνώμη των σωματείων, τα οποία απέστειλαν επίσημο έγγραφο στην ΕΠΣΚ στο οποίο αναφέρουν πως δέχονται, εφόσον βέβαια χρειαστεί, να παίξουν μπαράζ πριν την έναρξη της νέας περιόδου.

  

Χρήστος Γραμμένος

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
25
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb