29/04/2010

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Το πρόγραμμα των μπαράζ της Κυριακής

Από την ΕΠΣ Κέρκυρας ορίστηκαν δύο παιχνίδια μπαράζ για την ερχόμενη Κυριακή, που είναι για τα play-out της Α1' και της Α' Κατηγορίας. Η ανακοίνωση της Ένωσης έχει ως ακολούθως:

  

Α1' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μετά την ολοκλήρωση της α΄ φάσης των αγώνων κατάταξης του πρωταθλήματος της Α1΄Κατηγορίας σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα των αγώνων της β΄ φάσης για την παραμονή στην κατηγορία το οποίο είναι το εξής:

(Για παραμονή στην Α1')
Κυριακή 2 Μαϊου
Γήπεδο ΕΠΣΚ, Κανόνι (17:00):
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΝΤΟΥΚΙΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΓ. ΜΑΡΚΟΥ

Σας υπενθυμίζουμε ότι θα διεξαχθεί ένας αγώνας στην έδρα του Σωματείου που κατέλαβε ψηλότερη θέση στην βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου και ορίστηκε γηπεδούχος σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα.
Αν κερδίσει το γηπεδούχο σωματείο με οποιοδήποτε σκορ (κανονικός αγώνας με παράταση και πέναλτυς), τότε οι αγώνες αυτοί ολοκληρώνονται.
Αν κερδίσει το φιλοξενούμενο σωματείο τότε θα διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας (κανονικός αγώνας με παράταση και πέναλτυς) στο ίδιο γήπεδο (έδρα του σωματείου που κατέλαβε ψηλότερη θέση στη βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου).
Σύμφωνα με την προκήρυξη των πρωταθλημάτων μας ο νικητής αυτού του αγώνα παραμένει στην Α1 κατηγορία σε κάθε περίπτωση, ενώ ο ηττημένος υποβιβάζεται στην Α κατηγορία, αν υποβιβαστούν 2 σωματεία από τη Δ' εθνική κατηγορία.

  

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μετά τα αποτελέσματα των αγώνων του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα του επαναληπτικού αγώνα μπαράζ, για την παραμονή στην κατηγορία το οποίο είναι το εξής:

(Για παραμονή στην Α')
Κυριακή 2 Μαϊου
Γήπεδο Ολύμπου (17:00):
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΟ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας είναι τελικός και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει διαδικασία παράτασης και πέναλτυς, ενώ τα σωματεία θα επιβαρυνθούν ισόποσα τα έξοδα διαιτησίας (κατά 50 %), τα οποία θα καταβάλλουν πριν την έναρξη του αγώνα.

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
13
Δεκέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αρης, Ευστράτιος, Ευστράτης, Ευστρατάς, Στρατάς, Στρατής, Στράτος, Ευστρατία, Ευστρατούλα, Στρατούλα, Στράτα, Ιουβενάλιος, Ιουβεναλία, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης, Λουκάς, Λουκία, Λουκίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb