05/09/2014

Για τις 28 Οκτωβρίου μετατέθηκε ο αγώνας Σούπερ Καπ

 

 

Με την ακόλουθη ανακοίνωσή της, η ΕΠΣ Κέρκυρας γνωστοποιεί την αναβολή του αγώνα Σούπερ Καπ μεταξύ ΑΟ Σιναράδων και ΟΦΑΜ και τη μετάθεσή τοου για την Τρίτη 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου:

 


«Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, μετά από εισήγηση της επιτροπής πρωταθλημάτων, που έγινε κατόπιν συνεργασίας με εκπροσώπους των σωματείων σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4.9.2014, αναβάλλεται ο "Αγώνας αλληλεγγύης ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου", ανάμεσα στον πρωταθλητή και στον κυπελλούχο της Ε.Π.Σ.Κ., στον οποίο συμμετέχουν τα σωματεία Α.Ο. Σιναράδων και Ο.Φ.Α.Μ. και είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτεμβρίου.


Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 28 Οκτωβρίου στις 4 μ.,. στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας. Η αναβολή αυτή κρίθηκε απαραίτητη για την καλύτερη προετοιμασία του, αλλά κυρίως για την ουσιαστική επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού του και συγκεκριμένα για τη μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση για την πώληση προσκλήσεων, ώστε να συγκεντρωθεί ποσό που θα βοηθήσει 2 παιδιά (ένα από τους Σιναράδες και ένα από τον Άγιο Ματθαίο), να αντιμετωπίσουν άμεσα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.


Η Ε.Π.Σ. Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά τα σωματεία για το ψηλό επίπεδο διάθεσης συνεργασίας και συνεννόησης που επέδειξαν και καλεί όλη την κερκυραϊκή κοινωνία και ειδικότερα την ποδοσφαιρική οικογένεια να ανταποκριθεί στο νέο προσκλητήριο ευαισθησίας και αλληλεγγύης, που τόσο ανάγκη έχουμε τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος, Ανδρέας Προβατάς
Ο Γεν. Γραμματέας, Παναγιώτης Ποζίδης».

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
26
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb