ΚΡΙΚΕΤ: Έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου Νέων-Ανδρών, σε αναμονή το Final 4 - CorfuCorner.gr
30/06/2022

ΚΡΙΚΕΤ: Έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου Νέων-Ανδρών, σε αναμονή το Final 4

Πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε η ανδρική ομάδα Κρίκετ του Βύρωνα στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων-Ανδρών κλειστού χώρου (indoor) 2022 ,που διεξήχθησαν το περασμένο σαββατοκύριακο (25-26 Ιουνίου ) στο κλειστό Γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. Κέρκυρας.


Παραθέτουμε το αναλυτικό δελτίο Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ:

 

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 25 Ιουνίου οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων-Ανδρών κλειστού χώρου (indoor) 2022. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του Ε.Α.Κ. Κέρκυρας.


Πιο αναλυτικά:
Ύστερα από έγγραφο του Κ.Γ.Σ. ότι αδυνατεί να κατεβεί στους προγραμματισμένους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων-Ανδρών, οι αγώνες Κ.Γ.Σ.-Γ.ΕΚ. και Κ.Γ.Σ.-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.Κ. 2021 δεν διεξήχθησαν και κατοχυρώθηκαν υπέρ των αντιπάλων ομάδων με σκορ 100-0. Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε στις 19:00 μεταξύ των ομάδων Γ.Ε.Κ.-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.Κ. 2021 όπου ύστερα από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι η νεοσύστατη ομάδα της Αναγέννησης επικράτησε με σκορ 112-114 και προκρίθηκε στο final four καθώς κατέλαβε τη 1η θέση του Β' Ομίλου. Ο επόμενος αγώνας ξεκίνησε στις 20:00 μεταξύ των ομάδων Γ.Ε.Κ.-Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ με την ομάδα των ΛΕΟΝΤΩΝ να επικρατεί έναντι της Γ.Ε.Κ. με σκορ 118-121 και να προκρίνονται στο final four καθώς κατέλαβαν τη 2η θέση του Β΄Ομίλου.


Τη Κυριακή 26 Ιουνίου διεξήχθη το final four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών κλειστού χώρου 2022. Το πρώτο παιχνίδι του final four ξεκίνησε στις 12:00 μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ-Γ.Ε.Θ. , με την ομάδα του ΘΙΝΑΛΙΟΥ να φτάνει αργοπορημένα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να κατοχυρωθεί ο αγώνας υπέρ της ομάδας του Γ.Σ. ΒΎΡΩΝ με σκορ 100-0. Ο δεύτερος αγώνας του final four μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ-Α.Σ. ΑΤΛΑΣ ξεκίνησε στις 13:00 με την ομάδα του ΔΕΚΑΘΛΟΥ να υπερτερεί έναντι του ΆΤΛΑΝΤΑ και να κερδίζει με σκορ 139-113 και να προκρίνεται στο τελικό με το Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ.


Στο Τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών κλειστού χώρου 2022 παρακολουθήσαμε έναν συναρπαστικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟ-Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ με πολλές ανατροπές και με την ομάδα του Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ να κατακτά στο τελευταίο over το Πρωτάθλημα με σκορ 125-126. Εξαιρετική αγωνιστική παρουσία στο τελικό είχε ο αθλητής του Γ.Σ. ΒΎΡΩΝ Αλέξης Σουβλάκης ο οποίος αναδείχθηκε και MVP .


Στη συνέχεια ακολούθησε το final four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων με τις ομάδες του ΔΕΚΑΘΛΟΥ και του ΆΤΛΑΝΤΑ να προκρίνονται στο τελικό.
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο πάθος και από τις δύο ομάδες, η ομάδα του Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ κατέκτησε το Πρωτάθλημα αφού επικράτησε του ΆΤΛΑΝΤΑ με σκόρ 128-73. MVP του τελικού αναδείχθηκε ο αθλητής του ΔΕΚΑΘΛΟΥ Ζώτος Θωμάς με 28 runs και για την ομάδα του Άτλαντα ο αθλητής Ζωχιός Κωνσταντίνος με 25 runs.
Με το τέλος των αγώνων ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των αθλητών και των προπονητών από τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ Νικόλαο Κοσκινά και τον Αντιπρόεδρο Στυλιανό Γούστη.
Το Σάββατο 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Final four του Πανελληνίου Πρωτάθλημα Νέων-Ανδρών με τους οποίους θα ολοκληρωθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα κλειστού χώρου για το έτος 2022. Οι Διαιτητές όλων των αγώνων είναι ο Αυθίνος Ιωάννης και ο Ρέβης Μιχάλης.


Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
15
Αύγουστος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Γεθσημανή, Δέσποινα, Δέσπω, Δεσποίνου, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια, Κρίστι, Κρύστα, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μαρια, Μαριος, Μαρω, Μαριω, Μαριωρη, Μαρικα, Μαριγω, Μαριγουλα, Μαρουλα, Μαριτσα, Μανιω, Μαριεττα, Μαρουσα, Μαρσια, Μαρινίκη, Μαρί Νίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μιρέιγ, Μιρέϊγ, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα, Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb