Ανανέωσε με τους παίκτες και επιστρέφει στο Κοντόκαλι η Άφρα - CorfuCorner.gr
29/06/2022

Ανανέωσε με τους παίκτες και επιστρέφει στο Κοντόκαλι η Άφρα

Ο Ατρόμητος Άφρας, μέσω δελτίο Τύπου που εξέδωσε, γνωστοποιεί τόσο ότι στην ομάδα θα παραμείνουν όλοι οι παίκτες του περυσινού ρόστερ, καθώς ανανέωσαν την συνεργασία τους με την διοίκηση του σωματείου, όσο και την πεποίθηση ότι η ομάδα θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Κοντοκαλίου, το οποίο ως φαίνεται τελεί υπό ανακαίνιση.


Να υπενθυμίσουμε πως οι προαναφερόμενες αθλητικές εγκαταστάσεις βρισκόταν σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα την περυσινή σαιζόν καμία ανδρική ομάδα να μην τις χρησιμοποιεί ως έδρα της εξ αιτίας της κάκιστης κατάστασης , του αγωνιστικού τεραίν των περιβαλλόντων χώρων, των αποδυτηρίων των παικτών και των διαιτητών. Φυσικά, δεν είναι το μοναδικό γήπεδο του νησιού που ... μπάζει από παντού.

Να επισημανθεί επίσης πως οι Αφριώτες δεν ανακοινώνουν πουθενά αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο προπονητής Χρήστος Φακιολάς. Οψόμεθα


Παραθέτουμε το κείμενο του συλλόγου της Μέσης Κέρκυρας:


«ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΈΝΟ ΣΤΆΔΙΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ ΑΦΡΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ»

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ 

 

Γενικό συνεργείο αυτοκινήτων ΚΑΚΟΣ SERVICE. Στο 6ο χλμ. της Εθνικής Πέλεκα (40 μ. πριν την διασταύρωση Πέλεκα-Αγίου Ιωάννη). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-52863 & 6947 64 75 59.

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
15
Αύγουστος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Γεθσημανή, Δέσποινα, Δέσπω, Δεσποίνου, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια, Κρίστι, Κρύστα, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μαρια, Μαριος, Μαρω, Μαριω, Μαριωρη, Μαρικα, Μαριγω, Μαριγουλα, Μαρουλα, Μαριτσα, Μανιω, Μαριεττα, Μαρουσα, Μαρσια, Μαρινίκη, Μαρί Νίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μιρέιγ, Μιρέϊγ, Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Πάνη, Τότα, Τούλα, Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb