Συντριπτική καταψήφιση των Απολογισμών Ποζίδη – Κουλόπουλου - CorfuCorner.gr
25/05/2022

Συντριπτική καταψήφιση των Απολογισμών Ποζίδη – Κουλόπουλου

Με «εκκωφαντικό» τρόπο, καταψηφίστηκαν οι Απολογισμοί της ΕΠΣ Κέρκυρας για το πρώτο δεκάμηνο του προηγούμενου έτους, επί Παναγιώτη Ποζίδη και κατόπιν Γιώργου Κουλόπουλου, δηλαδή, στην προεδρία της διοργανώτριας αρχής.


Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (25/5) το απόγευμα, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών, στο ΕΑΚΚ. Από τα 28 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου, παραβρέθηκαν τα 16, ενώ το παρόν έδωσαν και ορισμένα ακόμη (όπως ο Όλυμπος, ο ΑΠΣ Μπενίτσες, ο Νέος 2017 κ.α.) που είχαν δικαίωμα μόνο λόγου, όχι και ψήφου.


Όλες οι ομάδες υπερψήφισαν την τροποποίηση του Καταστατικού της ΕΠΣΚ, ώστε να εναρμονιστεί με τις επιταγές της UEFA και της FIFA. Οι ψήφοι, λοιπόν, ήταν 16 «ναι».


Από ‘κει και πέρα, «εισακούστηκε» η εισήγηση της Διοίκησης του Γιάννη Βλαχόπουλου προς τα σωματεία να πουν «όχι» στους Απολογισμούς της Ένωσης για το χρονικό διάστημα από 1η/1/2021 μέχρι 31/10/2021. Πιο συγκεκριμένα:


Ο Διοικητικός Απολογισμός καταψηφίστηκε με 12 «όχι», 1 «ναι» και 3 «παρών». Καταψήφισαν ο ΟΦΑΜ, ο Θιναλιακός Αχαράβης, η Ομόνοια, ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου, ο Ορφέας Κανονιού, η ΑΕ Λευκίμμης, ο Κεραυνός Δραγωτινών, ο Κρόνος Αργυράδων, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Ποσειδώνας Βιταλάδων, ο Δίας Κασσιόπης και ο ΑΟ Κοντόκαλι. Υπερψήφισε μόνο ο ΑΟ Παξοί. «Παρών» ψήφισαν ο Αχιλλέας Νυμφών, η Ολυμπιάδα Καρουσάδων και ο Κεραυνός Ποταμού.


Όσον αφορά τον Οικονομικό Απολογισμό, 11 σύλλογοι είπαν «όχι», ένας είπε «ναι» και οι υπόλοιποι 4 δήλωσαν «παρών». Καταψήφισαν ο ΟΦΑΜ, ο Θιναλιακός Αχατάβης, ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου, ο Ορφέας Κανονιού, ο Αχιλλέας Νυμφών, η ΑΕ Λευκίμμης, ο Κεραυνός Δραγωτινών, ο Κρόνος Αργυράδων, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Ποσειδώνας Βιταλάδων και ο Δίας Κασσιόπης. Υπερψήφισε κι εδώ μόνο ο ΑΟ Παξοί, ενώ «παρών» ψήφισαν η Ομόνοια, η Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ο Κεραυνός Ποταμού και ο ΑΟ Κοντόκαλι.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 "DELPHI" restaurant & apartments, στον Άγιο Γόρδιο. Ιταλική - μεσογειακή - ευρωπαϊκή κι ελληνική κουζίνα, κατάλληλη για χορτοφάγους, με πιάτα χωρίς γλουτένη. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο βράδυ υπάρχει ζωντανό ελληνικό μουσικό πρόγραμμα, με τους Τάσο Κασταμονίτη και Σπύρο Κορακιανίτη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610-53710.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
5
Ιούλιος
2022
Σήμερα γιορτάζουν: Λαμπαδός, Λαμπαδία, Λαμπαδίνα, Λαμπαδή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb