Πλημμύρισαν τα γραφεία της ΕΠΣ Κέρκυρας! - CorfuCorner.gr
24/10/2021

Πλημμύρισαν τα γραφεία της ΕΠΣ Κέρκυρας!

Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε χθες Σάββατο (23/10) το «Νησί των Φαιάκων», είχε ως συνέπεια να πλημμυρίσουν οι ιδιόκτητες διοικητικές εγκαταστάσεις (γραφεία) της ΕΠΣ Κέρκυρας, στην πόλη (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 1-3).


Βάσει του ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR, όλοι οι χώροι των εγκαταστάσεων (δηλαδή η Γραμματεία, η αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ., το γραφείο του Προέδρου, το γραφείο του Γενικού Γραμματέα και η τουαλέτα), μετατράπηκαν σε... μίνι πισίνα, με το νερό να φτάνει στο ύψος των τριών-τεσσάρων εκατοστών!


Ο Πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Κουλόπουλος και ο Α' Αντιπρόεδρος, Χριστόδουλος Κούρκουλος, «ψυλλιάστηκαν» τι είχε συμβεί. Έτσι, παρότι τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής είναι κλειστά τα σαββατοκύριακα, οι δύο παράγοντες έσπευσαν κι έβγαλαν τα νερά με σφουγγαρόπανα και λεκάνες, από όλες τις αίθουσες.


Αυτή η κατάσταση, αποτελεί... συχνό φαινόμενο τις τελευταίες δεκαετίες! Αυτό συμβαίνει διότι οι εγκαταστάσεις της ΕΠΣΚ βρίσκονται σε ισόγειο, αλλά ενάμισι με δύο μέτρα χαμηλότερα από την επιφάνεια της γης, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα όποτε υπάρχει δυνατή κακοκαιρία.


Η Διοίκηση της Ένωσης έχει φροντίσει να τοποθετηθεί μια σανίδα στην πόρτα της εισόδου, ώστε να αποτρέπονται τα ύδατα, όμως τούτη την φορά το βροχόνερο εισήλθε στο εσωτερικό.


Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, που πλημμυρίζουν τα γραφεία της ΕΠΣ Κέρκυρας. Πριν από μερικές μέρες, ήταν και τότε ημέρα Σάββατο, είχε σπάσει ένας σωλήνας στο WC, με συνέπεια όταν η υπάλληλος πήγε την Δευτέρα το πρωί για να εργαστεί, βρήκε όλους τους χώρους λιμνιασμένους! Είχε κληθεί υδραυλικός για να επισκευάσει την βλάβη, ενώ μέλη του Δ.Σ. και η υπάλληλος αποστράγγιξαν τα νερά.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
1
Δεκέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Μερόπη, Μυρόπη, Σολομών, Σολομώντας, Σόλων, Σόλωνας, Σολομωντία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb