Οι ποινές της ΕΠΣ Κέρκυρας - CorfuCorner.gr
22/10/2021

Οι ποινές της ΕΠΣ Κέρκυρας

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας, κατά την τελευταία συνεδρίασή της, επέβαλλε τις ακόλουθες τιμωρίες σε ποδοσφαιριστές:


• Μία αγωνιστική, χωρίς χρηματικό πρόστιμο:
Μπόρισλαβ Νέντκοφ (ΑΟ Παξοί), για την αποβολή του στο ματς με τον Οδυσσέα Αυλιωτών, με δεύτερη κίτρινη κάρτα (σ.σ. εξέτισε την ποινή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Κάβου, την Τετάρτη)


• Δύο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 20 ευρώ:
Κώστας Κουβαράς (Οδυσσέας Αυλιωτών), για την αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον ΑΟ Παξών, ενώ βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του


Επίσης, το δικαιοδοτικό όργανο της Ένωσης έλαβε τις εξής αποφάσεις:


• Στο σωματείο ΑΟ Παξοί επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο ύψους 50 ευρώ, για το παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αυλιωτών.


• Στον Πρόεδρο του σωματείου ΑΟ Παξοί, Σωτήρη Σαρκαβάζη, επιβάλλεται η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία αγωνιστική, λόγω της αποβολής του από τον πάγκο της ομάδας του, στο ματς με τον Οδυσσέα Αυλιωτών. (σ.σ. εξέτισε την τιμωρία του, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΟ Κάβου, την Τετάρτη).


• Στο σωματείο Οδυσσέας Αυλιωτών επιβάλλεται η χρηματική ποινή των 50 ευρώ, για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Παξών.


• Στον εκπρόσωπο του σωματείου Οδυσσέας Αυλιωτών, Κώστα Μουζακίτη, επιβάλλεται η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο ύψους 10 ευρώ, λόγω της αποβολής του στον αγώνα με τον ΑΟ Παξών, ενώ βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του.


• Στο σωματείο Αχιλλέας Νυμφών επιβάλλεται η ποινή της έγγραφης επίπληξης, για το ματς με τον Θιναλιακό.


• Στον εκπρόσωπο του σωματείου Αχιλλέας Νυμφών, Θανάση Κεφαλληνό, επιβάλλεται η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο ύψους 10 ευρώ, για το παιχνίδι με τον Θιναλιακό.


• Στο σωματείο Κεραυνός Αγίου Νικολάου επιβάλλεται η χρηματική ποινή των 200 ευρώ, για την μη δήλωση πιστοποιημένου προπονητή στους αγώνες με τον Ατρόμητο Στρογγυλής (3η αγωνιστική Α1' Κατηγορίας) και τον Αστέρα Πετριτή (Α' Φάση Κυπέλλου).


• Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΚ, λαμβάνοντας υπόψη το έγγραφο του σωματείου ΑΟ Σιναράδων, καθώς και το έγγραφο της ΕΠΣ Κέρκυρας, με υπ. Αρ. πρωτοκόλλου 260/19-10-21, βάσει του οποίου δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει στον προγραμματισμένο αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης 20-10-2021, μεταξύ ΠΑΟ Σφακιανάκης - ΑΟ Σιναράδων, που ματαιώθηκε, θεωρεί υπαίτιο τον ΑΟ Σιναράδων για την μη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΠΑΟ Σφακιανάκης με τέρματα 3 έναντι 0, ενώ στον ΑΟ Σιναράδων επιβάλλεται η χρηματική ποινή των 200 ευρώ.

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
27
Νοέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb