Μήπως το τοπικό Κύπελλο το ‘χετε του… πεταματού; - CorfuCorner.gr
25/09/2021

Μήπως το τοπικό Κύπελλο το ‘χετε του… πεταματού;

Την περασμένη Τετάρτη (22/9) στο CORFUCORNER.GR είχε αναρτηθεί άρθρο, μέσω του οποίου καλούσαμε την Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας να ορίσει ημερομηνίες, ώρες και γήπεδα των αγώνων της Α1' τοπικής Κατηγορίας, δεδομένου ότι σε λίγες μέρες αρχίζει το Πρωτάθλημα. Την αμέσως επόμενη μέρα, η Ένωση έσπευσε να ανακοινώσει το πλήρες πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!


Με το Κύπελλο, όμως, τι θα γίνει κύριοι; Τα παιχνίδια του συγκεκριμένου θεσμού επρόκειτο να ξεκινήσουν τούτο το σαββατοκύριακος (25-26 Σεπτεμβρίου), αλλά η πρεμιέρα πήρε αναβολή από την διοργανώτρια αρχή, λόγω -λέει- φόρτου εργασίας της Γραμματείας της ΕΠΣΚ και της ΕΠΟ, εξαιτίας της έκδοσης των νέων δελτίων των ποδοσφαιριστών. Σωπάάάάάστε... Τώρα συγκινηθήκαμε!


Κύριοι... επιστήμονες, εφόσον δεν μπορείτε να υπολογίσετε τους χρόνους σας κι εφόσον δεν διαθέτετε επαρκές υπαλληλικό προσωπικό, τότε τι τα θέλετε τα καινούργια δελτία; Και κάτι ακόμη: Πώς γίνεται τα δελτία να είναι έτοιμα για τα ματς του Πρωταθλήματος της Α1', που αρχίζουν το επόμενο σαββατοκύριακο (2-3 Οκτωβρίου), αλλά δεν είναι έτοιμα για τους αγώνες του Κυπέλλου; Μας κοροϊδεύετε;


Άραγε, μήπως το τοπικό Κύπελλο το έχετε του... πεταματού; Αν ναι, πείτε το μας για να το ξέρουμε...


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb