Κι επισήμως νέα αναβολή της κλήρωσης της Γ΄ Εθνικής - CorfuCorner.gr
24/09/2021

Κι επισήμως νέα αναβολή της κλήρωσης της Γ΄ Εθνικής

Σε... σήριαλ έχει μετατραπεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, καθώς για ακόμη μια φορά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανέβαλε την διαδικασία, λόγω του γεγονότος ότι ορισμένες ομάδες της Super League 2 δεν πήραν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ενδέχεται να μην λάβουν μέρος στην συγκεκριμένη Κατηγορία, αλλά στην αμέσως κατώτερη .


Συνέπεια αυτής της απόφασης, βέβαια, είναι ο μη καταρτισμός των Ομίλων, ενώ το πιθανότερο είναι πως η πρεμιέρα δεν πρόκειται να γίνει την μεθεπόμενη Κυριακή (3 Οκτωβρίου)!


Να επισημανθεί πως τα περισσότερα σωματεία (συμπεριλαμβανομένων και των κερκυραϊκών, ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ), έχουν προχωρήσει σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών, έχουν προσλάβει νέους προπονητές ή έχουν ανανεώσει με τους παλιούς, έχουν ενισχύσει τα τεχνικά τους επιτελεία, έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία και τους φιλικούς αγώνες, έχουν επωμιστεί το οικονομικό βάρος των test κατά του κορωνοϊού και γενικά όλα τα λειτουργικά έξοδα για την υγιή συντήρηση τους, αλλά τα έσοδα από ότι φαίνεται προς το παρόν προέχονται (εαν προέρχονται) από την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ από αγώνες από ότι φαίνεται θα αργήσουν πολύ οι ομάδες να δουν το ευρώ στο ταμείο τους! Κατάσταση δηλαδή... Αχταρμάς ή καλύτερα..., Νόμος Αυγενάκη!


Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την αναβολή:

«Η κλήρωση του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2021-22 η οποία είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:00 αναβάλλεται με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb