Γ ΕΘΝΙΚΗ: Νέα αναβολή της κλήρωσης & της πρεμιέρας; - CorfuCorner.gr
23/09/2021

Γ ΕΘΝΙΚΗ: Νέα αναβολή της κλήρωσης & της πρεμιέρας;

Προς αναβολή οδεύει τόσο η κλήρωση, όσο και η έναρξη του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, σύμφωνα με δημοσίευμα της αθηναϊκής ιστοσελίδας «mikriliga.com».


Η αιτία για όλη αυτήν την χρονοκαθυστέρηση, είναι το... ντόμινο με τις δικαστικές αποφάσεις για τις ομάδες της Super League 2 που δεν πήραν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, γεγονός που επηρεάζει άμεσα και την τρίτη τη τάξει Κατηγορία, καθώς «δένει τα χέρια» των υπευθύνων της ΕΠΟ στο να προχωρήσουν στον προγραμματισμό της διοργάνωσης, αλλά και στον καταρτισμό των Ομίλων.


Όλα ,λοιπόν, δείχνουν πως το ενδεχόμενο νέας αναβολής της κλήρωσης (που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου), και της έναρξης του Πρωταθλήματος ( που είχε οριστεί για τις 3/10), είναι ορατό.


Η διαφαινόμενη μετάθεση των ημερομηνιών, είναι μέρος από τα... απόνερα της αναδιάρθρωσης που προώθησε ο Λευτέρης Αυγενάκης και ξεκάθαρα δημιουργεί αντικειμενικές δυσκολίες στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας να προχωρήσει με σιγουριά τις κινήσεις της για τη Γ' Εθνική.


Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb