Αποφασίζουν για Νικομάνη στους Αργυράδες - CorfuCorner.gr
27/07/2021

Αποφασίζουν για Νικομάνη στους Αργυράδες

Όπως είχε προαναγγείλλει το CORFUCORNER.GR, κλιμάκιο της Διοίκησης του Κρόνου Αργυράδων (με επικεφαλή τον Πρόεδρο του σωματείου, Κώστα Καββαδία) συναντήθηκε χθες Δευτέρα (26/7) με τον Σπύρο Νικομάνη, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην κορυφή της προπονητικής λίστας της ομάδας, μετά το... ναυάγιο των συνομιλιών με τον Τάσο Μοναστηριώτη, λόγω διαφωνίας στο οικονομικό.


Όπως πληροφορηθήκαμε, η κουβέντα ανάμεσα στους Αργυραδίτες και τον Μαραθιώτη τεχνικό έγινε μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, με τους παράγοντες των «μπλε» να αναπτύσσουν στον 48χρονο προπονητή το πλάνο τους και με αμφότερες τις πλευρές να ανταλλάσσουν απόψεις και να συμφωνούν σε όλα τα ζητήματα.


Αύριο Τετάρτη ή μεθαύριο Πέμπτη, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Κρόνου, προκειμένου να συζητήσει και να λάβει απόφαση για το θέμα του νέου τεχνικού. Εφόσον και ο Φαίακας Μαραθιά ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας του με τον Νικομάνη, τότε ο τελευταίος θ' αναλάβει τα... ηνία των Αργυραδιτών, την φανέλα των οποίων είχε τιμήσει επί μία ολόκληρη 15ετία, αποτελώντας ουσιαστικά ένα κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Σεπτέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb