Θετικός ο Αυγενάκης για τις Ακαδημίες, αρνητικός για τα τοπικά - CorfuCorner.gr
07/04/2021

Θετικός ο Αυγενάκης για τις Ακαδημίες, αρνητικός για τα τοπικά

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (5/4), με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων, με αντικείμενο συζήτησης την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ έγινε λόγος και για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου.


Ο Αυγενάκης πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του ανοίγματος των Ακαδημιών ποδοσφαίρου τονίζοντας ότι γίνονται καθοριστικές ενέργειες από πλευράς του, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα το «παλέψει» με κάθε τρόπο και επιπλέον επεσήμανε ότι λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που ζούμε, ακόμα και η Αθλητική αρχή βρίσκεται κάτω από τις εισηγήσεις των λοιμοξιολόγων, οι οποίες «καλώς ή κακώς», καθορίζουν τα πάντα.


Για την επανέναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων, ο Υφυπουργός δεν ήταν το ίδιο θετικός και εξέφρασε τις δυσκολίες που υπάρχουν. λόγω της πανδημίας.


• Από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ KEΡKYΡAΣ, που έχει υπεύθυνο προπονητή τον Κώστα Αγάθο, πολλές - πολλές ευχές για ένα Πάσχα γεμάτο χαρά, υγεία και ευτυχία. Η Σχολή διδάσκει το παραδοσιακό καράτε WADO RYU (που πλέον είναι Ολυμπιακό), σε τμήματα παιδικά, ανδρών - γυναικών και αγωνιστικό (σπορ καράτε). Εδρεύει στον Άγιο Ματθαίο, πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου. Τηλέφωνο: 6932 71 60 66


• Θερμές ευχές για χαρούμενη Ανάσταση και καλό Πάσχα από το Ανδρικό Κομμωτήριο του ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Για μοντέρνα και κλασσικά κουρέματα. Βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στον αριθμό 15.
Τηλέφωνο: 26610-40550.

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
18
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb